ANĐELA UŽIVO SAZNALA DA JE SE ODREKAO ROĐENI BRAT! U suzama napustila emisiju: "Moja stvar je sa kim ću da budem..."
Foto: Printscreen

skandal

ANĐELA UŽIVO SAZNALA DA JE SE ODREKAO ROĐENI BRAT! U suzama napustila emisiju: "Moja stvar je sa kim ću da budem..."

Rijaliti -

Anđela Špravalo tokom emisije saznala je za poruku svog brata u kojoj je napisao da zbog ponašanja i veze sa Bojanom Pavlović više ne želi da je vidi.

Anđela Špravalo
foto: Printscreen

Voditelj je razgovarao sa Anđelom o njihovom odnosu, a njen odgovor je mnoge šokirao. Kada je čula poruku brata u celosti u suzama je napustila emisiju.

- Anđela, hajde da pričamo o Bojani i tebi, ukućani trvde da je Bojana od tebe napravila monstruma, kako se nosiš sa tim? - pitao je voditelj.

Anđela Špravalo
foto: Printscreen

- Mene njihovo mišljenje ne interesuje, ja sam uvek imala neki svoj stav da se zalažem za osobu. Ja sam takva bila nisam se promenila. Meni ovde konstantno vređaju baku i Đoleta. Zašto mi neko spominje to ako me boli. Meni govore da će baka da mi se isključi sa aparata, moja stvar je sa kim ću ja da budem, ona meni nije nametnula nikakvo mišljenje. Bojana nikad nije iznela neke psovke na račun moje majke. Moja mama je isto nju vređala svim sredstvima i onda ne mogu da budem na dve stolice - rekla je Anđela.

Anđela Špravalo
foto: Printscreen

- Anđela kada ti je bratu bio rođendan? Tvoj rođeni brat je imao potrebu da ti odgovori na rođendansku čestitiku, on je rekao: "Sestro moja, da ti tvoj brat kaže, želim da mi više nikada ne čestitaš rođendan! Slavi ti svoju dvomesečnicu sa lezbijkom koju jašeš svaku noć, brukajući sebe i celu porodicu, a za mamu ti nikada neću oprostiti koliko si joj bola nanela, a znaš i sama kakva je naša mama. Čestitaš mi rođendan, a gazila bi po nama mrtvima zbog ove lezbijke! Za moj rođendan sam poželeo da, zbog svega što si uradila mojoj mami, ostane zdrava i da je tu uz mene i da nikad ne ode." Kako komentarišeš ovo? - pitao je voditelj nakon što je pročitao poruku u celosti.

- Ne znam šta da ti kažem Darko. Mislim da mu je moja majka pomogla u toj poruci, jasno mi je da sam ja njega povredila i sve. Stvarno ne mogu sada da pričam o tome, jako sam se potresla - rekla je Anđela.

Bonus video:

01:33:11

SCENIRANJE 21.05.2023. SANJA MARINKOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track