ANĐELINA PORODICA JE NJENA BRIGA! Bojana Pavlović uzvraća udarac mami Šparavalo: Upija sve i trpi, nije mi lako dok je gledam...
Foto: Printscreen Pink Tv

drama

ANĐELINA PORODICA JE NJENA BRIGA! Bojana Pavlović uzvraća udarac mami Šparavalo: Upija sve i trpi, nije mi lako dok je gledam...

Rijaliti -

Veza Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović na klimavim je nogama od prvog dana budući da podršku nemaju gotovo ni sa jedne strane.

Naime, otkako je Anđeli porodica zapretila da će je se odreći ukoliko ne završi svaki vid odnosa sa Bojanom, oglasila se Pavlovićeva.

Bojana Pavlović
foto: Printskrin / You Tube

- Ne mislim da sam ja kriva za njen narušen odnos sa porodicom. Bilo bi bolje po nju da je bez mene ovde, nego sa mnom. Učesnici ovde znaju da mene ne mogu da povrede i ponize, pa gledaju na nju da udaraju, kako bi je povredili što više. Upija sve to i trpi. Ne mogu da kažem da mi je lako da je gledam dok joj je ovako. Anđela je s jedne strane jaka, s druge ne - rekla je Bojana, pa otkrila kakvi su joj planovi za dalje.

- Anđela mora da odluči da li će trpeti i biti pored mene, ili će se skloniti. Ja nemam nameru da prestanem da budem bezobrazna i zla prema učesnicima. Nema stajanja. Što se tiče Anđele, mi smo zamolile Drvo da skupimao pare kako bi ona imala video-poziv sa mamom. Nemam ja problem sa njima, oni imaju problem sa mnom. Anđelina porodica je njena briga - zaključila je Pavlovićeva u razgovoru sa voditeljem Darkom Tanasijevićem.

Anđela Šparavalo
foto: Printscreen TV Pink

Podsetimo, Anđelina baba se nedavno oglasila za medije i govorila je o svemu.

Kurir / Blic / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

07:00

20240209-STARS-EP241

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track