"IMAO JE AFERU SA MUŠKARCEM, MOJ DRUGAR JE BIO SVEDOK" Brat rijaliti učesnice izneo šok tvrdnje o Ivanu Marinkoviću
Foto: Kurir televizija

"IMAO JE AFERU SA MUŠKARCEM, MOJ DRUGAR JE BIO SVEDOK" Brat rijaliti učesnice izneo šok tvrdnje o Ivanu Marinkoviću

Rijaliti -

Brat učesnice rijalitija "Elita" Žane Omnie, Miloš Ljubenović oglasio se i izneo šok tvrdnje na račun Ivana Marinkovića. Naime, Žana je u rijalitiju optužila Ivana da je bio intiman sa frizerom, što je njen brat i potvrdio.

Kako je sada naveo Žanin brat, to se navodno desilo kada je Ivan bio u pijanom stanju.

- Ja Elitu slabo pratim, ali od kad su krenule svađe sa tim polučovekom moraću da ti kažem sledeće, znam tog propalog fudbalera. Išli smo zajedno u osnovnu školu Starina Novak, samo sam ja malo mlađi ali svakako me svi znaju u tom kraju jer tu i živimo ceo život. Znam da je ceo život uzimao na kamatu i da je kockarčina ozbiljna, znam za njegovu aferu sa nekim muškarcima jer moj drugar je bio svedok da je napadao na toj žurki privatnoj davnih dana nekog momka i da su imali s**s - rekao je Žanin brat na početku, a onda je šokirao tvrdnjama.

Ivan Marinković
foto: Printscreen Pink Tv

- On je bio tad u katastrofalnom stanju, pijan i ko zna još na kojim lekovima). Uglavnom taj frizer će se odazvati da ispriča tačno kako se sve izdešavalo, a što se tiče Marinkovića mislim da ima m**a čim može da izmišlja i priča o Žani takve stvari. A iskreno mi ne igramo rijaliti napolju, bojim se da Marinković može da se oklizne na dve kore od banane, spominje neke ljude i vređa a ne poznaje ih. Ali dobro opet kažem sve će se videti ko je ko kad se završi rijaliti. A što se tiče frizera, sam će da potvrdi sve to jer je to stvarno istina. Drago mi je da sam imao priliku da demantujem propalog fudbalera i klošara iz kraja. Inače Žana se zove Žana, a to što lupetaju samo izmišljaju, ima rodni list gde možete da se uverite, na Vidikovcu ima 1 stan i sestra na Zvezdari 1, na Kopaoniku jedan apartman i kuću na Kosmaju mislim o čemu priča taj polučovek?! - otkrio je Žanin brat.

kurir.rs/Pink.rs/preuzeo I.L.

Bonus video:

00:57

BEŽI BRE ČOVEČE! Miloš Bojanić o ČUDNOM predlogu koji mu je dao Saša Popović: Satima me ubeđivao da pristanem , ali ISPLATILO SE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja