MILJANIN DEČKO HITNO NAPUSTIO ELITU! Učesnik rijalitija otišao da uradi DNK test, uskoro će znati da li je otac devojčice
Foto: Printscreen YT

MILJANIN DEČKO HITNO NAPUSTIO ELITU! Učesnik rijalitija otišao da uradi DNK test, uskoro će znati da li je otac devojčice

Rijaliti -

Takmičar "Elite" Darijan Radomirović napustio je rijaliti. Naime, on je insistirao na sprovođenju DNK analize kako bi utvrdio da li je otac devojčice koju njegova bivša partnerka ne želi da prizna kao njegovu.

Miljana Kulić
foto: Printscreen

Ova situacija je izazvala mnogo spekulacija, a Darjan je bio odlučan u nameri da sazna istinu.

Darjan je danas izveden nakratko iz rijalitija kako bi otišao na Biološki fakultet zbog uzimanja uzorka za DNK analizu i on će uskoro saznati da li je otac devojčice.

Miljana Kulić
foto: Printscreen

Inače, Darjan je uplovio u vezu sa kontroverznom rijaliti učesnicom Miljanom Kulić.

Iako je obećala da više neće biti intimna u "Eliti", Miljana je pregazila svoju reč, te je njena majka Marija Kulić zgrožena zbog ćerkinog ponašanja.

Miljana Kulić, Marija Kulić
foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

Marija je od supruga Siniše saznala šta je Miljana uradila u rijalitiju, te je oplela po naslednici.

- Sve najgore bih rekla za nju! Malopre mi rekao Siniša, ja to nisam ni znala, nisam gledala noćas, gledala sam dok su bili intervjui... Malopre mi rekao Siniša, zgrožena sam! Nemam reči. Sve najgore bih rekla, ali više ni ne ide da pričam, da me opet osuđuju: "Vidi šta ova priča za ćerku, opet je protiv veze..." - kaže Marija.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

07:22

STARS EP243

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track