JANJUŠ SE GUŠIO U SUZAMA: Raspao se zbog POKOJNOG brata, ova scena će mu ostati UREZANA u sećanju (VIDEO)
Foto: Printscreen

JANJUŠ SE GUŠIO U SUZAMA: Raspao se zbog POKOJNOG brata, ova scena će mu ostati UREZANA u sećanju (VIDEO)

Rijaliti -

Marko Janjušević Janjuš se prisetio kako je izgledao njegov odnos sa pokojnom bratom Mihajlom Janjuševićem, a onda je zaplakao.

- Da mi neko da milion evra, ne bih dao Vesnu. Sada smo u pabu je testirali kada neko krene na nas kako reaguje, direktno skače na njega - rekao je Janjuš.

Marko Janjušević Janjuš
foto: Pritnscreen

- Kakva je situacija ovih dana? - pitao je Darko.

- Juče sam bio malo bezveze, tj. malo više. Pa jesam okej, otkud znam, tako mi naiđe, malo mi bude loše. Sutra će mi biti katastrofa dan, u životu imaš najsrećniji datum, a u nekom trenutku se pojavi taj najgori dan, 25. u mesecu. To je ne dao Bog nikome... Imao bih i lepe i tužne fotografije, to je fotografija koju sam postavio kada se to desilo, nas trojica kada smo bili mali i odmah mi je pala na pamet. Kada si pitao Anđelu: "Kada bi mogla da vrati vreme?", sve slike ti prođu kroz glavu. Ja bih na primer vratio kada smo ga učili da priča, sećam se scene, sedeo je u dubku i učili smo ga da priča: "Tata i mama" - rekao je Janjuš.

- Poručio si i sinoć roditeljima i porodici da čak i kada vide da ti nije dobro ili da si klonuo duhom, poručio si im da ne brinu dodatno za tebe - pitao je Darko.

- Ne mogu ja uvek biti dobro. Naiđe ti čoveče, svaki put kada sam nervozan, nervozan sam jer razmišljam o tome. Kada god smo Aneli i ja zajedno, skrene mi misli, bude mi bolje - rekao je Janjuš.

Bonus video:

01:25

NISAM ZVAO BAKIJA B3 NA PREMIJERU NEDELJE IZ JEDNOG RAZLOGA! Husa progovorio o konfliktu sa kolegom: Ishitreno je reagovao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja