"MILJANA JE NEVASPITANA I AGRESIVNA" Darijanova majka urnisala Kulićevu: Kada bih mu samo mogla reći da joj ne prilazi...
Foto: Printscreen

šok

"MILJANA JE NEVASPITANA I AGRESIVNA" Darijanova majka urnisala Kulićevu: Kada bih mu samo mogla reći da joj ne prilazi...

Rijaliti -

Tokom sinoćnje emisije "Gledanje snimaka" Miljana Kulić i Darijan Radomirović su raskinuli. Naime, Darija je izjavio da sumnja da Mijana i dalje ima osećanja prema Nenadu Macanoviću Bebici, što je Miljani veoma zasmetalo, te je raskinula sa njim.

Kako je Miljana u ranim jutarnjim satima napustila zajednički krevet u kojem je spavala sa Darjanom, ona mu je na taj način stavila do znanja da je njihova veza završena, domaći mediji stupili su u kontakt sa Darjanovom majkom Barhijom koja je od starta podržavala njihovu vezu.

Miljana Kulić
foto: Printscreen

- Sve što kažem, nijedna rečenica neće da dopre do mog sina. Mislila sam da bi Miljanu usrećila nečija dobrota, ali ne, neće ona finog momka. Svesna je da ne zaslužuje to jer je bahata, agresivna, nevaspitana. - rekla je Bahrija pa dodala:

- Kada bih samo mogla reći Darjanu da joj ne prilazi. On nju ne pozanje iz prethodnih odnosa, a ovaj je napravila istim takvim. Beznadežan je slučaj.

Bahrija je potkačila i Bebicu zbog učestalih napada na njenog sina:

Miljana Kulić, Marija Kulić, Darjan Radumirović
foto: Printscreen, Damir Dervišagić

Oko za oko, zub za zub. Upamtiće šta je sve radio i na koga je pružio svoje kratke ruke - rekla je Bahrija.

Bonus video:

09:04

STARS-EP254

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track