"MISLIO SAM DA JE BRED PIT" Mionin bivši ušao u Elitu, odmah nastao haos: Pale pretnje, Ša postavio novi ULTIMATUM pevačici
Foto: Printscreen

SUDAR TITANA

"MISLIO SAM DA JE BRED PIT" Mionin bivši ušao u Elitu, odmah nastao haos: Pale pretnje, Ša postavio novi ULTIMATUM pevačici

Rijaliti -

Bivši dečko pevačice Mione Jovanović, Stanislav Krofak, postao je aktuelni učesnik Elite. U prethodnih nekoliko meseci Nenad Aleksić Ša i pevačica više puta su imali sukobe zbog njega, a prethodne noći je palo i suočavanje.

Nenad Aleksić Ša, Miona Jovanović
foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

Na samom početku palo je suočavanje između bivšeg i sadašnjeg partnera pevačice, a Stanislav je odmah prešao na stvar.

- Dobro veče svima, svim damama srećan osmi mart, jako poznato ime, svi me znate, ja sam Stanislav iz Zagreba, bavim se sportom i imam građevinsku firmu, došao sam da vidim kakav problem Ša ima sa mnom? - rekao je sportista za crnim stolom.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

- Ako ćemo da pričamo još od Nove godine neke stvari su me iznervirale, neke pretnje i stvari niko neće da shvata olako - rekao je Ša.

- Stalno me spominješ, sve vreme "Stanislav", ja sam došao tu da mi se izviniš javno jer me vređaš stalno - nastavio je Stansilav.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

- Treba ti meni da se izvineš za sve pretnje. Rekao si da ću pišati i srati u gaće - prekinuo je Ša.

- Ja ti kažem videćemo kakva će situacija biti, ti znaš da Miona nikad više neće biti sa tobom, pričalo se ovde o nekom prstenu, ti mene nećeš naterati za trista života da se izvinim, mi imamo veliki problem - rekao je Ša.

- Videćemo kako će da se završi, samo polako - rekao je Stanislav.

Nakon suočavanja reper je jasno Mioni stavio do znanja kako treba da se ponaša u narednom periodu kako ne bi dišlo do problema ili raskida.

- Budeš li se odvojila da pričaš sa njim ti i ja smo završili - rekao je Ša.

- Po konstituciji, visini, tetovažama, mnogo je sličan tebi Nenade, nemoj da se ljutiš.

- Nos mu je operisan, to sam videla, sve ostalo je isto - izjavila je Miona.

- Malo sam se razočarao, kad si mi pričala o njemu mislio sam da je bolji frajer, mislio sam da je Bred Pit - rekao je Ša i dodao:

- Rekao sam ti samo ako želiš da ostanemo zajedno ne smeš da budeš sa njim u istom kadru, niti da komuniciraš sa njim - rekao je Ša.

Bonus video:

06:39

STARS EP258

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track