OTAC REPERA ŠA O SUOČAVANJU NJEGOVOG SINA SA MIONINIM BIVŠIM! Kiza neće da ćuti, ima jasan stav: Napolju mu je pretio
Foto: screenshot Pink tv, Privatna Arhiva

OTAC REPERA ŠA O SUOČAVANJU NJEGOVOG SINA SA MIONINIM BIVŠIM! Kiza neće da ćuti, ima jasan stav: Napolju mu je pretio

Rijaliti -

Aktuelnim učesnicima "Elite" i ljubavnom paru Mioni Jovanović i Nenadu Aleksiću Ša više ništa nije isto, s obzirom na to da se u Belu kuću uselio Mionin bivši dečko Stanislav Krofak, koji se tom prilikom pri samom ulasku odmah suočio sa Aleksićem.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

Naime, on se odmah suočio sa Aleksićem, te je tom prilikom poželeo da isteraju sve na čistac, s obzirom na to da je već mesecima unazad, Stanislav glavna tema njihovih sukoba, a milioni gledalaca netremice su gledali ovaj sukob.

Ša je odmah po dolasku u pušionicu zabranio Jovanovićevoj svaki kontakt sa Stanislavom, tj. ukoliko bude imala bilo kakav kontakt sa njim, pa čak i zajednički kadar, kako kaže, raskinuće. Ono što su gledaoci uspeli da isprate, a što očigledno reper nije uhvatio, jeste Mionin pogled i osmeh koji je uputila Stanislavu dok su sedeli za crnim stolom.

S tim u vezi oglasio se Zoran Aleksić, poznatiji kao Kiza, otac Nenada Aleksića Ša, koji je prokomentarisao aktuelnu situaciju i dešavanje u "Eliti".

Zoran Aleksić
foto: Printscreen

- Žao mi je što se sada mnogo uzdiže taj lik, a ponosan sam što se Nenad drži svog stava i što se sada vidi ko mu je tamo glumatao drugara. Sada je ovaj divan, meni je jedino bitno da Nenad ostane ovako odlučan i sa pravom nepoverljiv. Izvinjavam se, ali ovako mi nije okej da komentarišem. A za njihov opstanak vreme će brzo pokazati, prognozer nikada nisam bio - istakao je Kiza na samom početku razgovora, a na pitanje da li treba Ša da se izvini Stanislavu, kako je Krofak zahtevao, rekao je:

- Naravno da ne treba da se izvinjava, kada mu on to onako traži, a usput mu je napolju pretio - dodao je Kiza.

Stanislav Krofak
foto: Printscreen

Za sam kraj, on je prokomentarisao i da li je zaista Nenadu lakše, kako kaže, što je Stanislav ušao u "Elitu" ili je to pak, njegova maska, na šta je Kiza istakao da je njegov sin uvek iskren, te i da ne razmišlja o svojim rekacijama i šta će ko da misli.

- Nenad je uvek iskren i njegove reakcije su takve da ne razmišlja šta će ko da misli, ne kalkuliše, sada se tako oseća i daj bože da ostane tako...I sve je sinoć jasno rekao, tako da se u potpunosti sa njim slažem - zaključio je Aleksić.

Kurir/Pink/Preneo. I.L.

Bonus video:

00:33

Marija Šerifović koncert

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track