MILJANA KULIĆ SAHRANILA I TREĆU SVEKRVU Priziva joj smrt, Darjanu pozlilo zbog njenih reči, to nije najbizarnije što je URADILA
Foto: Printscreen

MORBIDNO!

MILJANA KULIĆ SAHRANILA I TREĆU SVEKRVU Priziva joj smrt, Darjanu pozlilo zbog njenih reči, to nije najbizarnije što je URADILA

Rijaliti -

Učesnica "Elite" Miljana Kulić ne prestaje da šokira publiku rijalitija, pa je tako zgrozila naciju šok-izjavom u kojoj je otkrila da želi smrt majci svog novog dečka Darijana Radomirovića.

Naime, ona je "sahranila" još jednu potencijalnu svekrvu s obzirom na to da se ni s prethodnom, majkom Lazara Čolića Zole, nije slagala. Pošto je dobila informaciju da je van zidina Bele kuće pljuje Darijanova majka Bahrija Radomirović, poznata Nišlijka je povela razgovor s njim, te najbrutalnije udarila na najvažniju ženu u njegovom životu i izgovorila nešto skandalozno.

- Pitala sam ukratko šta mi je rekla. Na sva usta me pljuje. Ne znam šta ta žena hoće od mene - rekla je Miljana, a Darijan joj je odgovorio: - Sina si joj dirala!

Kulićka je tada nastavila još žešće, ne skrivajući jed i mržnju.

- Ona mene da zove nimfomankom?! Odakle njoj pravo?! To je kao kad bih ja rekla da je ona k**va - siktala je Miljana.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Pink

- Perfidno si rekla ružne stvari prva - branio je Radomirović majku.

- Ako neko meni kaže da sam ja nimfomanka, ja mogu da kažem da je matora k**va- odbrusila je Kulićka.

- Ne dozvoljavam ti tako, ne možeš u mom društvu! Prva si krenula, a ne ja - postavio se zaštitnički Darijan.

- Ne može neko da kaže da sam ja nimfomanka - nastavila je Kulićka.

- Ja želim mojoj majci da uživa, da radi kako joj se radi, namučila se - rekao je on.

- Treba da uživa, ima 76 godina, život je kratak, ljudi umiru... - dodala je Miljana, a Darijan se frapirao zbog njene zlobe.

- Hoćeš da kažeš da će brzo umreti - zgranuto je upitao.

- Ne, to si ti zaključio tako, ja sam rekla da treba da uživa u ostatku života. Ja nikome ne želim smrt, pa ni najgorem neprijatelju - zaključila je Miljana.

Ova njena izjava je šokirala i publiku rijalitija, a mnogi su se setili kako je slične stvari govorila i o majkama Lazara Čolića Zole, s kojom se javno prepucavala, i Nenada Macanovića Bebice. Zolinoj majci je pretila i da će sina naći u reci jer ni ona, poput Darijanove Bahrije, nije želela takvu ženu pored svog sina.

U INAT BOSI, I ZOLU PROGLASILA MRTVIM

Najmorbidnija stvar koju je Zolina majka pre dve godine doživela od nesudene snajke jeste ona kada joj je Miljana sahranila živog sina. Naime, na Jutjubu je osvanuo snimak kako Kulićka, kao ožalošćena udovica, nosi fotografiju Lazara Čolića i obilazi grob.

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola
foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić

- On je preminuo. Danas mu dajem pomen. Nisam bila na sahrani jer sam bila u rijalitiju, a sad moram da odem da ispoštujem. U Doboju je sahrana, majka mu je bila tog dana. Kad svi budu otišli, da se ne bih susrela s njima, idem sada.... Bosi, njegovoj majci, sam izjavila saučešće. E, moj ti. Došla sam ti na četrdesetodnevni pomen jer si bio u rijalitiju sahranjen. Ja sam bila u "Zadruzi" kad si umro za mene. Jednostavno si me izdao kao čoveka i za mene si pokojni i da ti dam pomen iako nisi zaslužio... Ipak, s tobom sam provela tri godine. Neka ti je laka zemlja. Palim ti poslednju cigaretu - govorila je Kulićeva tada u klipu koji je kružio društvenom mrežom.

kurir.rs/srpski telegraf/preuzei I. L.

Bonus video:

00:09

Karleuša sa ćerkom u provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja