TEODORA DELIĆ ISCEPALA SVA PISMA KOJA SU JOJ STIGLA OD PODRŠKE! Učesnici krišom sastavljali delove, pa otkrili ŠOK ISTINU (VIDEO)
Foto: Printscreen

šok

TEODORA DELIĆ ISCEPALA SVA PISMA KOJA SU JOJ STIGLA OD PODRŠKE! Učesnici krišom sastavljali delove, pa otkrili ŠOK ISTINU (VIDEO)

Rijaliti -

Teodora Delić stigla je u Dubiozu, te je tom prilikom počela da čita čestitke fanova, porodice i prijatelja.

Najdražoj i najlepšoj mojoj bombici nek je najsrećniji rođendan do sada. Iako nisam pored tebe, proslavljam ga...Mislim na tebe i mnogo mi nedostaješ, ali dokle planiraš da ostaneš tu?! Fali mi tvoj glasić. Od mene mali znak pažnje, bela haljinica da pucaš u njoj i da obiđemo svet i da nas zaobiđe polusvet. Voli te tvoj bambi - pročitala je Teodora.

Nenad Macanović Bebica
foto: Printscreen

Lutko naša lepa srećan ti rođendan, želimo ti osmeh na licu umesto suza. Da ti se ostvari sve što poželiš, svaka potajna želja i skriveni san na današnji dan. Ne dozvoli nikome da ti kvari sate, dane i mesece koje provodiš sa Nenadom. Opet ću ponoviti, ne podležite na provokacije jer se volite. Ljubav u srcu neka ti večno gori. Znaš da smo tu uz tebe, nemoj da brineš, jer je tvoja porodica neuništiva. Pozdravi Bojanu, Milicu, Marka, Slobu i Maju. Tvoji mama, tata, Joka i Nena - pročitala je Teodora.

Srećan rođendan Teodora, podržavam te u vezi sa Nenadom još i pre ulaska u vezu sa njim. Zapto ne bih podržala nekoga ko je iskreno zavoleo Nenada, nevezano za njega i ličnost. Podržavam te sve dokle god budeš volela Nenada. Nego, Beboni, vidim da nisi ukapirao kako treba sa ženama. Mentolu moj - pročitala je Teodora.

Teodora, srećan ti rođendan, želimo ti da ostvariš vezu sa Nemanjom, otvori srce i priznaj sve celom svetu. Volimo te s Nenadom - pročitao je Đedović, a onda je, kako mu je Teodora rekla, pocepao čestitku.

Teodora srećan rođendan, Taki - pročitala je Teodora.

Danijel Dujković, poznatiji kao Munjez, pokupio je čestitku koju je Teodora Delić pocepala od njene i Nemanjine podrške, te je doneo.

U spavaćoj sobi, učesnici "Elite", pa i Nemanja, sklopili su čestitku, te su je pročitali, a nakon toga, Jovana Cvijanović mu je otkrila da su stigle čokoladice, u obliku torte.

Želimo ti da ostvariš svoju ljubav sa Nemanjom! Jedinu pravu! Otvori sve srce, pobedi strah i priznaj sve i sebi i Nemanji i celom svetu! Prelepi ste zajedno! Volite se - pisalo je u čestitki, što je Nemanja čitao i smejao se.

Stiglo je ono srce i kao čokoladice, slatkiši. Čestitka je bila na tome, pretpostavljam da je to od toga - rekla je Jovana.

Nemanja se nakon toga smejao sa cimerima, a Jovana im je otkrila i kako je sve izgledalo pre nego što je čestitka pocepana.

Ona je uzela čestitku, pročitala u sebi i rekla da će da je pocepa. Svi su joj rekli da mora da pročita, pa je onda pročitao Đedović, valjda, ne držite me za reč - rekla je Jovana.

Kurir / Pink / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

08:00

STARS EP266

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja