BOL U PORODICI JANJUŠEVIĆ NE PROLAZI! Boris ne dolazi sebi zbog SMRTI Mihaila! Objavio njegovu sliku i sve rastužio (FOTO)
Foto: Kurir, Printscreen/Instagram

obratio mu se POTRESINIM REČIMA!

BOL U PORODICI JANJUŠEVIĆ NE PROLAZI! Boris ne dolazi sebi zbog SMRTI Mihaila! Objavio njegovu sliku i sve rastužio (FOTO)

Rijaliti -

Brat učensika Elite, Marka Janjuševića Janjuša, Mihajlo Janjušević, tragično je izgubio život sredinom decembra meseca, prošle godine. On je sahranjen u rodnom gradu Prijepolju.

Bol i tuga u pordoici Janjušević ne prolazi mesecima. Oni i dalje ne mogu da se oporave od tragedije koja ih je zadesila, a niko i dalje ne zna odogovor na pitanje što je Mihajlo izvršio samoubistvo.

Prijepolje, Marko Janjušević Janjuš, Mihailo Janjušević
foto: Petar Aleksić, Pink.rs, Printscreen/Instagram

Njegovi roditelji i braća se bore sa bolom koji osećaju. Marko je trenutno u Eliti i svakodnevno pominje svog najmlađeg brata, dok je Boris sa porodicom i na sve načine pokušava da im pomogne da se izbore sa tragedijom koja im se desila.

Mihailo Janjušević
foto: Printscreen Instagram

On retko objavljuje slike na svom Instagramu, a danas je to uradio i okačio je Mihailovu sliku sa jednom rečenicom koja je mnogima naterala suze na oči.

Joj brate... - napisao je Boris.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

06:14

Janjuš diže Maju Marinković u nebesa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track