MARIJA KULIĆ ZGROŽENA POSTUPKOM MILENE KAČAVENDE: Ona je ODRON, ostavila je majku na samrti i vratila se u Elitu, ja sam...
Foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

udarila žestoko

MARIJA KULIĆ ZGROŽENA POSTUPKOM MILENE KAČAVENDE: Ona je ODRON, ostavila je majku na samrti i vratila se u Elitu, ja sam...

Rijaliti -

Milena Kačavenda juče je hitno izvedena iz Elite nakon što je saznala da joj se majka nalazi u teškom zdravstvenom stanju.

Po povratku u Šimanovce Milena je kroz suze otkrila kako joj je majka, a sada se tim povodom oglasila i Marija Kulić.

Marija je poznata po svom britkom jeziku, te nije štedela ni Kačavendu.

Marija Kulić
foto: Printscreen

- Čitam nova obaveštenja i ostala sam u šoku zbog još jedne neljudskosti koju sam jutros saznala. Milena Kačavenda je ostavila majku na samrti i vratila se u Elitu - istakla je Marija na svom Instagram profilu, pa nije mogla da prestane da se čudi.

- Gospode bože više od ovakvih odrona, sačuvaj i sakloni. Gde i kako je ona živela? Pa ja u životu za svojih 49 godina nisam čula ovako nešto - zaključila je Kulićeva.

Podsetimo, Milena je sinoć otkrila da se pozdravila sa majkom.

- Saznala sam da mi je mama u jako teškom stanju. Mama mi je na odeljenju intenzivne nege u Zemunskoj bolnici, videla sam hirurga koji joj je juče operisao mozak. Ranije su joj bila oba bubrega otkazala. Bila je stabila, ali sam bila svesna rizika koji nosi moj ulazak u rijaliti. Nešto se iskomplikovalo - rekla je Milena, pa dodala:

Milena Kačavenda
foto: Printscreen Pink

- Juče je pala u bolnici, pojavio se hematom na mozgu, noćas je operisana. Sad je na respiratoru, u komi. Životno je ugrožena. Kad sam krenula nazad ovamo, osetila sam se kao da se vraćam kući. Mislim da će mi ovde biti najbolje. Tu je bivši suprug, deca, ostavila sam sve zbrinuto. Drago mi je što sam je videla. Rekla sam joj šta sam imala. Pozdravila sam se sa njom - zaključila je Kačavenda kroz suze.

Kurir / Blic / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

08:55

STARS EP276

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track