KAD BI OVO ZNAO, NE BI MU BILO DOBRO! Veza Teodore i Bebice je na KLIMAVIM nogama,, a evo šta je njena majka Slavica imala da kaže
Foto: Printscreen

jedno drugom čekaju JEDAN pogrešan korak

KAD BI OVO ZNAO, NE BI MU BILO DOBRO! Veza Teodore i Bebice je na KLIMAVIM nogama,, a evo šta je njena majka Slavica imala da kaže

Rijaliti -

Kako rijaliti "Elita" odmiče, dešavanja u rijalitiju počinju da se zakuvavaju, a raskrinkavanja mnogih učesnika su sve češća i češća.

Naime, Nenad Macanović Bebica nedavno je dao Teodori Delić poslednju šansu, tj. istakao je da ako je uhvati da gleda u Nemanju Gačića, da joj to neće oprostiti, te i da će raskinuti.

Teodora Delić, Nemanja Gačić
foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Tim povodom se oglasila Teodorina majka, Slavica, koja je prokomentarisala ovu novonastalu situaciju.

Nenad Macanović Bebica
foto: Printscreen

- Nenad definitivno ne veruje dovoljno Teodori zbog pritiska u kući i zato što ukućani namerno bacaju rovce i naravno, žele da ih posvađaju. Znam da je moja ćerka jaka ličnost, svi konci su u njenim rukama, ali zato kad izađu i ako vidi da je Nenad nešto slagao u vezi njegovih prošlih veza ili bilo šta drugo doči će do razilaženja, jer ona jedino i najviše što mrzi je laž. Smatraće da je izdana, a u njenu ljubav ne treba niko da sumnja, jer će ga ona uvek voleti, ali ako je nešto slagao teško bi prešla preko toga - zaključila je Slavica za Pink.rs.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

02:18

BORA BI TO VOLEO, JEDINO DA MI PLATE, PA DA ME SNIMAJU Rijaliti par objavio NEREALNE vesti: Voleo bih to da imamo ZBOG NAS!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track