MARIJA OBJAVILA UGOVOR OD 10.000 EVRA, KOJI JE POTPISALA SA BEBICOM: Tužila ga, a poziv mu stigao na njenu adresu! DETALJI
Foto: Kurir, Instagram, Antonio Ahel/ATAImages

MARIJA OBJAVILA UGOVOR OD 10.000 EVRA, KOJI JE POTPISALA SA BEBICOM: Tužila ga, a poziv mu stigao na njenu adresu! DETALJI

Rijaliti -

Marija Kulić, kako tvrdi, pozajmila je Nenadu Macanoviću Bebici 10.000 evra kako bi on kupio autobus i započeo biznis. Međutim, nakon što je Bebica raskinuo sa Miljanom, on je odbio da vrati dug Mariji.

Marija Kulić
foto: Printscreen/Pink

Kako je Kulićka istakla, ona je Bebicu tužila na osnovu ugovora koji su potpisali, a koji je sada objavila na društvenim mrežama. Interesantno je da je Bebica dobio poziv od suda u Nišu, koji mu je stigao na adresu Kulićevih:

- Nema adresu skraćeni, adresa mu je kod nas - napisala je Marija koja je priložila i poziv za glasanje Nenada Macanovića, kao i za ročište.

Marija je jednom prilikom izjavila i da je Bebici dala novac, ne samo kako bi pokrenuo posao, već i za alimentaciju:

1 / 2 Foto: Printscreen

- Na ruke sam ti dala 1.800 evra da platiš alimentaciju, jer si išao na suđenja i 10.000 evra za kupovinu autobusa, za šta si potpisao kod advokata i za šta si tužen, jer si rekao da ćeš vratiti u roku od mesec dana, a kada je istekao rok, rekao si da nećeš vratiti! - poručila je Marija.

Kurir.rs/ Informer / Preneo: M. J.

Bonus video:

01:25:56

SCENIRANJE 18.06.2023. LJILJANA STJEPANOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track