VANJA IZBAČENA IZ ELITE, PA MNOGIMA ZABIBERILA ČORBU! Njega je postavila za novog vođu! Sve iznenadila: Biće ludilo ovih dana!
Foto: Printscreen

VANJA IZBAČENA IZ ELITE, PA MNOGIMA ZABIBERILA ČORBU! Njega je postavila za novog vođu! Sve iznenadila: Biće ludilo ovih dana!

Rijaliti -

Vanja Živić je usled najmanjeg broja glasova publike napustila Elitu, nakon čega je u studiju napisala pismo u kojem je imenovala novog vođu.

Pismo je stiglo u Belu kuću, a pročitala ga je prošlonedeljni vođa Milena Kačavenda.

Stanislav Krofak
foto: Printscreen

- Dragi moji, vaš novi vođa je Stanislav Krofak. Gledaću vas sa zadovoljstvom. Pozdrav - glasilo je u pismu Vanje Živić.

Reakcije na ovo imenovanje su različite, a ostaje da se vidi kako će se novonastala situacija odraziti na dalji tok događaja u Beloj kući.

Podsetimo, Vanja je nakon napuštanja imanja otkrila šta se dešava u Beloj kući.

- U kući je ludilo, energija je naelektrisana, to je luda kuća, videćemo šta će biti. Ja ni o kome nisam promenila mišljenje i sve što sam rekla Ivanu i Bebici nisam promenila mišljenje. Mislim da će biti ludilo ovih dana, sigurno ne očekuju haos koji sledi zbog podele budžeta -rekla je Vanja i dodala:

Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša
foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

- Ša je jako iskren. Radi sve pa makar i na svoju štetu. On je toliko iskren, da mi je nekad žao kada ga gledam. Mislim da Miona ne radi neke stvari ispravno kada je u pitanju veza sa Ša. Njena priča sa Stanislavom mi nije jasna iz njene perspektive. Nije mi normalno da bez reči završi sa Stanislavom i da ode od njega tek tako. Mislim da je mogla kada je došao da mu kaže iskreno par reči. Da sam na njenom mestu, ja bih to uradila - istakla je Vanja.

Kurir/Alo/Preneo: I.L.

Bonus video:

00:05

Kaja Ostojić uživa sa novim dečkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track