INTERVJU SA JOVANOM GRGUREVIĆ - VODETLJKOM I UREDNICOM HAPPY TELEVIZIJE: Ovo je bila moja godina
Foto: Promo

INTERVJU SA JOVANOM GRGUREVIĆ - VODETLJKOM I UREDNICOM HAPPY TELEVIZIJE: Ovo je bila moja godina

TV šou -

Voditeljka i urednica Jovana Grgurević, jedna od zaštitnih lica televizije Happy, je svoju karijeru započela pre 20 godina i za to vreme se suočila sa različitim izazovima. Ovu godinu smatra svojom godinom, a očekuje da će to biti i naredna.

Šta je po vama obeležilo 2018. godinu?

Ova godina nije istorijska, mislim da će to biti sledeća. Ovu godinu obeležile su načete priče koje će kulminirati sledeće godine. Lično, najsnažniji utisak je sve veće poverenje u emisiju “Posle Ručka” i jednak rast gledanosti “Ranog jutra”. I sama sam se prepala jer to nosi ozbiljnu odgovornost.

Da li ima neko koga još niste ugostili u studiju a da Vam je velika želja?

Ima ih više. Premijerka Ana Brnabić, Ivica Dačić, Matija Bećković i Sergej Trifunović. Imam osećaj da bi njihovim gostovanjima, u prostoru koji mi je poverela Hepi televizija, neke priče bile zaokružene.

Da li spremate neke novitete za „Posle ručka“ naredne godine?

Za početak, neka se gore pomenuti smatraju pozvanim. Dovoljan novitet je nastaviti ovim putem. Uvođenje publike koja tapše na znak ili nova, sjajna scenografija za mene nisu novitet.

foto: Promo

Koje su vam najlepše uspomene na novogodišnje praznike?

Odbrana jelke od dece, psa i mačke, a potom izrazi i galama kada klinci otvaraju poklone. Ponosna sam što su svi zajedno skromni i neposlušni, to je moj najveći uspeh.

Kako ćete ih ove godine obeležiti?

Nikada nisam, niti ću ikada, za doček ići na javna mesta. Ovo je bila moja godina i sledeća će biti moja, nemam lep osećaj da to delim sa nepoznatima.

Šta bi poželeli svim ljudima u narednoj godini?

Želim da se sve žene hvale borama 'smejalicama', da muškarci imaju više para nego posla, dostojanstvo, pun tanjir i manje dugova.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track