Najnovije vesti

DARKO LAZIĆ PRVI PUT NA MESTU GDE JE UMALO IZGUBIO ŽIVOT: Ekskluzivni snimci večeras u emisiji "Ami G Show"!
Foto: Promo

DARKO LAZIĆ PRVI PUT NA MESTU GDE JE UMALO IZGUBIO ŽIVOT: Ekskluzivni snimci večeras u emisiji "Ami G Show"!

TV šou

Ognjen Amidžić navikao je da publiku već jedanaest sezona iznenađuje u svom večernjem šou-programu "Ami G Show", a tako će biti i večeras od 23 časa na TV Pink. Autor i voditelj će večeras ugostiti popularne pevače folk muzike - Seku Aleksić, Darka Lazića i Radišu Trajkovića Đanija.

 

Darko Lazić je u oktobru prošle godine doživeo tešku saobraćajnu nesreću, kada su se lekari borili za njegov život. Nakon što je neko vreme proveo u mladenovaćkoj banji na rehabilitaciji, Darko se oporavlja, a prvi put će o ovom teškom periodu govoriti večeras u emisiji "Ami G Show".

 

Ognjen je neposredno pred emisiju rekao da su Darka posetili u njegovom rodnom mestu Brestaču i da su tom prilikom snimili veoma zanimljiv materijal koji će ekskluzivno biti prikazan večeras.

 

- Darko je poslednji put pre saobraćajne nezgode gostovao kod mene, pa je simbolično to što se prvi put posle svega toga pojavljuje u emisiji "Ami G Show". Sa ekipom sam posetio Darka u Brestaču, zanimljivo je da smo zajedno obišli mesto na kome se dogodio udes, tamo i dalje ima delova automobila. Kako se Darko osećao na tom mestu i koje prevozno sredstvo će od sada koristiti, gledaoci će saznati u večerašnjoj emisiji - rekao je Amidžić.

Estradu i celokupnu javnost u regionu potresla je vest o pogibiji jednog od najboljih pevača na ovim prostorima, Šabana Šaulića, zbog čega će deo emisije biti posvećen upravo kralju narodne muzike.

 

- Sve nas je zatekla vest da je poginuo Šaban Šaulić, pa ćemo se u jednom delu emisije podsetiti njegovog poslednjeg gostovanja kod mene i videćemo prilog kada sam posetio njegovu rodnu kuću u Šapcu. U studiju će večeras biti Darko, Seka i Đani, troje ljudi koji su bili izuzetno bliski sa Šabanom, Seka je čak razgovarala sa njim na aerodromu, neposredno pre nesreće. U drugom delu emisije pričaćemo o svim aktuelnim stvarima iz njihovog privatnog i poslovnog života - rekao je Ognjen.

 

Seka Aleksić će premijerno u emisiji "Ami G Show" predstaviti spot za novu pesmu kontroverznog naziva "Zakuni se u ku*vu". Osim o ovom poslovnom projektu, Seka će govoriti o šoku koji je preživela u Nemačkoj, ali i poslednjem susretu sa kraljem narodne muzike Šabanom Šaulićem, neposredno pre saobraćajne nesreće u kojoj je izgubio život.

 

U susret koncertu u Beogradskoj areni 8. marta, Radiša Trajković Đani će u emisiji "Ami G Show" pričati o svojim očekivanjima, da li će rasprodati sve ulaznice, ali i ko su mu pravi prijatelji sa estrade. Na ova i još mnoga pitanja, Đani će dati odgovor u ovonedeljnoj emisiji.

 

Ne propustite još jedno ekskluzivno izdanje emisije "Ami G Show" večeras uživo od 23 časa samo na TV Pink!

 

(Promo)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...