EDŽHEM OZKAI ZVEZDA SERIJE SUZE MOJE SESTRE ZA KURIR: Niko od nas nije bezgrešan
Foto: Promo

EDŽHEM OZKAI ZVEZDA SERIJE SUZE MOJE SESTRE ZA KURIR: Niko od nas nije bezgrešan

TV šou -

Edžhem Ozkai glumi nežnu i osećajnu Melek u hit seriji „Suze moje sestre“ koja se emituje na Happy TV radnim danima od 14.30 časova. U ulozi ove dobronamerne žene pred koju život postavlja teške izbore, Edžhem je prvo osvojila srca turskih gledalaca, da bi sudbinu njenog lika Melek danas pratili svuda oko sveta, uključujući i Srbiju.

Kako ste počeli da se bavite glumom?

Od malena sam išla na časove glume, još u srednjoj školi sam učestvovala u amaterskim teatrima. U meni je za sve to vreme samo rasla ljubav prema glumi, a onda sam upoznala svog menadžera i dobila priliku da pređem iz pozorišta na televiziju. Veoma sam zadovoljna putem na kome sam, i sve se vraća na projekte kao što je „Suze moje sestre“. Dok god se publici dopada ono što proizvodite, znate da radite dobar posao.

Kako ste se uključili u snimanje serije „Suze moje sestre“?

Na tome moram da zahvalim svom menadžeru, koji me je video u ulozi Melik. Doneo mi je scenario i pročitala sam ga u dahu. Odmah sam rekla da želim da učestvujem u ovom projektu. Priča je tako stvarna, svi likovi dolaze do izražaja i odluke koje donose imaju stvarnu težinu. Zaljubila sam se u ovu priču, otišla na audiciju i to je bilo to, postala sam Melek.

Koliko ima sličnosti između Vas i Vaše junakinje, Melek?

foto: Promo

Sama reč Melek znači anđeo. Naravno, niko od nas nije bezgrešan, ali Melek je jedna od najistrajnijih likova u pokušaju da ne razočara one do kojih joj je stalo, i revnosno podnosi svoj teret. Moj karakter je nešto drugačiji od njenog. Dok je ona ukorenjena, ja sam dinamičnija, energičnija. Ali moram da kažem da sam uživala u ulozi ovog „anđela“. Zanjimljiv je izazov predstaviti osobu koja je toliko zrela i postojana, ali u isto vreme suštinski emotivna.

Da li sebe pre vidite u ulogama „anđela“ ili negativaca?

Volim izazove, i dok god imam žara i energije za ovaj posao želim da se isprobavam u novim ulogama. Divan je osećaj kada se upoznam sa nekim projektom i pridobije me njegova priča i likovi. To je kao da ste zaljubljeni, zbog te vrste osećaja se bavim ovim poslom. Bitno je da vas zaintrigira osoba koju glumite, da pokušate u potpunosti da razumete njene vrline I mane, i tako nastaju likovi sa kojima ljudi mogu da se poistovete.

Pošto su mu i otac i majka glumci, da li očekujete da i Vaš sin krene istim putem?

Nije mi bitno čime će odlučiti da se bavi kada poraste. Jedino mi je bitno da bude srećan, zdrav, i miran. Kao njegovi roditelji, mi smo tu da ga podržimo, koji god put izabrao u životu. Znam koliko je teško pronaći zvanje koje vas u potpunosti ispunjava, i koliko je meni značila podrška da se bavim onim što volim. To je ono što želim da pružim i svom sinu.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track