BOJANA LAZIĆ, VODITELJKA NA HAPPY TV: "Ela, ela show" čini život zabavnijim i praktičnijim
Foto: Promo

BOJANA LAZIĆ, VODITELJKA NA HAPPY TV: "Ela, ela show" čini život zabavnijim i praktičnijim

TV šou -

Iako smo je dugo gledali na drugoj televiziji, mlada i perspektivna voditeljka Bojana Lazić od skoro je deo voditeljske ekipe na Happy TV. Susrela se sa novim izazovima, ali i pored toga ne zanemaruje neke druge životne uloge. Ona je majka predivnog dečaka i često je preokupirana mnogim obavezama.

Kako izlazi na kraj sa svim tim i odakle crpi energiju?

Moja energija su porodica i prijatelji. Oni su bezuslovna ljubav i podrška, stena na koju se oslanjam kad god posustanem. Ko živi rutinu, zapravo i nema život, a treba znati stati kada upadnete u tu iscrpljujuću kolotečinu. Mali "refresh" je uvek neophodan - dobra knjiga, izlazak ili kafa sa najboljom prijateljicom.

Tvoj put do malih ekrana je išao preko modne piste. S kakvim si se sve obrtima suočavala i šta je tvoja trenutna stanica?

Bila sam jedna od misica Crne Gore, predstavlja sam Crnu Goru na izboru za Miss Srbije i Crne Gore i moram da priznam da sam još tada bila primećena. Glumila sam u muzičkim spotovima, bila zaštitno lice više reklamnih kampanja, i televizija je došla pomalo spontano. Međutim, taj obrt u karijeri mi je doneo veliku ispunjenost i zadovoljstvo. Moja trenutna stanica je, naravno, "Ela, Ela show". Projekat na koji sam posebno ponosna, ne samo zbog aktuelnosti kojima se podrobno bavimo, već i zbog toga što znam da će biti poučan i zabavan gledaocima, uz nezaobilazne kvalitetne segmente koji njihov život čine boljim i praktičnijim.

bojana lazić
bojana lazićfoto: Promo

U medijima se spekulisalo o tvom razvodu, da li možeš da daš neki savet u vezi s tim?

Razvod je teži ako je medijski propraćen, a moj je bio upravo takav. Ipak, neophodno je da prevlada razum, svest o potrebama deteta i perspektiva da takvo nešto nije smak sveta. Svakom roditelju je dete smisao života, ali ono ne može biti jedina nit koja spaja supružnike. Bolje dobar razvod nego loš brak.

Neretko uz tebe ide i epitet "jedna od najlepših voditeljki", kako postižeš takav izgled?

Genetika, zdrav i kvalitetan način života su moja formula uspeha. San, zdrav obrok, po koji trening, ali i pozitivne misli dovode do savršene unutrašnjosti koja se reflektuje i na spoljašnji izgled.

(Promo - Tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track