AVA KARABATIĆ UMESTO BOJANE: Dobila platu 1.500 evra, dogovor pao za 15 minuta, pa zalili ŠAMPANJCEM!
Foto: Marina Lopičić

Pojačanje

AVA KARABATIĆ UMESTO BOJANE: Dobila platu 1.500 evra, dogovor pao za 15 minuta, pa zalili ŠAMPANJCEM!

TV šou -

Bojana Ristivojević napustila je Hepi televiziju krajem maja posle dugogodišnje saradnje, ali već od večeras na njeno mesto stiže Ava Karabatić.

Hrvatska starleta će voditi emisije "Upoznajte Parove" i "Glamur", a plan je da uskoro preuzme i neke druge formate u sklopu rijaliti programa. Ugovor je potpisan pre dva dana, a prema njemu će mesečno dobijati platu od 1.500 evra.

- Ovo su bili najkraći pregovori koje smo dosad vodili. Sa Avom smo se usaglasili za 15 minuta, potpisali ugovor i nazdravili šampanjcem. Očekujemo od nje da opravda naše poverenje, u šta ne sumnjamo jer je već radila kod nas kao voditeljka.

foto: Reditt

Ubuduće će ona biti domaćin emisija "Upoznajte Parove" i "Glamur", dok će Anđela Lakićević voditi emisije u noćnim terminima, a Nina Prlja će biti voditeljka u kući. Vesna Vukelić Vendi, čija je "Jutarnja kafica" najgledanija od svih emisija u sklopu "Parova", ostaje na svojoj poziciji, a Jelena Petković i dalje će biti urednica Glamura - rekao je naš izvor s Hepija. Karabatićeva je potvrdila da postaje voditeljka "Parova".

foto: Damir Dervišagić

- S obzirom na to da je ovo privatni profil, imam želju da prvo vama otkrijem srećnu vest za moje fanove. Danas sam potpisala ugovor i uskoro me gledate na Hepi televiziji u "Parovima". Samo ne kao učesnicu, već kao voditeljku. Voli vas Ava - objavila je ona na Instagramu.

I. E.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja