NOVE EPIZODE POPULARNE SERIJE „NA GRANICI”: Od ponedeljka, 10. juna radnim danima u 20h na Prvoj televiziji
Foto: Promo

NOVE EPIZODE POPULARNE SERIJE „NA GRANICI”: Od ponedeljka, 10. juna radnim danima u 20h na Prvoj televiziji

TV šou -

Večeras od 20.10 na Prvoj se emituje finalna epizoda serije „Pogrešan čovek”, a gledaoci će odmah potom od sledeće nedelje imati priliku da gledaju u istom terminu premijerne epizode serije koju su zavoleli – „Na granici”.

U malim mestima uvek se rađaju najintrigantnije priče, a jedna takva je za kratko vreme osvojila simpatije gledalaca Prve televizije. Stoga će sve ljubitelje serije „Na granici” obradovati vest da će nove dogodovštine junaka gledati na programu Prve od ponedeljka, 10. juna, svakog radnog dana u 20 časova.

Vrhunska ekipa, krimi, humoristički I ljubavni zapleti iz malog ličkog sela nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Serija prati priču mlade, tek diplomirane

ekonomistkinje Petre na povratku iz Zagreba u svoje rodno selo. Od ilegalnog biznisa živi celo selo, a Petra postaje “najpoželjnija udavača” u tom malom mestu. Zorka, glava kuće i glavni vođa ilegalnog biznisa krijumčarenja duvana i ostalih dobara preko granice, mnogo veruje Petri pa je uvodi u posao da bi je jednog dana mogla naslediti. Svi očevi mladih muškaraca vide priliku da dobro ožene svoje sinove za Petru jer to znači dobar nastavak života uz zagarantovan posao i u budućnosti.

U prvoj epizodi u novoj sezoni videćemo zašto je Krešo očajan. Ante ga spaja s prijateljima i Krešo ubrzo organizuje odlazak na posao - u Irsku. Petra je u šoku ali će ipak organizovati oproštajno veče za Krešu. Mirela je slomljena, a Mate pokušava da nagovori sina da ne ide u Irsku. Krešo je odlučan, ne popušta. Petra saznaje da se Krešo neće pojaviti na zabavi pa juri za njim. Uloge: Milan Štrljić, Žarko Radić, Momčilo Otašević, Nina Erak, Nadia Cvitanović i drugi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track