Najnovije vesti

POVRATAK DVOJCA U STUDIO “JUTRA” NA PRVOJ: “Čekamo vas u ponedeljak!”, najavili Jovana i Srđan
Foto: Promo

POVRATAK DVOJCA U STUDIO “JUTRA” NA PRVOJ: “Čekamo vas u ponedeljak!”, najavili Jovana i Srđan

TV šou

Marija Stamenić Savić vodiće “Jutro” vikendom od septembra

Voditelji jutarnjeg programa na Prvoj televiziji Srđan Predojević i Jovana Joksimović vraćaju se na male ekrane u ponedeljak, 19. avgusta. Odmorni, osveženi i orni za „Jutro“ na Prvoj, poznati dvojac ne krije zadovoljstvo zbog povratka u dobro poznati studio iz kojeg nas svakog radnog dana od 6.55 časova informišu o svim najvažnijim informacijama uz najaktuelnije goste iz sveta politike, sporta i muzike. “Uželeli smo se posla. Nedavno smo razgovarali i zaključili da što više godina imamo, to nam odmor sve manje prija. Važno je da smo puni elana i da je Srbija preplavljena događajima koji zaslužuju pravu analizu. Sve ostalo o nama publika već zna jer smo joj se u potpunosti pokazali tokom svih godina zajedničkog rada”, najavljuje Srđan.

Očigledno je da su se i gledaoci uželeli poznatih voditelja koji su izgradili upečatljiv stil vođenja jutarnjeg programa i profesionalni kredibilitet zbog kojeg mnogim gostima nije uvek svejedno kada sednu u „vruću“ stolicu i odgovaraju na direktna pitanja Jovane i Srđana.

U novoj sezoni koja je pred nama, Predojević kaže da je najveći izazov održati kvalitet programa koji publika od jutarnjeg programa Prve očekuje: “Ostaćemo dosledni osnovnim principima novinarstva: objektivno, istinito, na osnovu činjenica uz slušanje dve strane svakog događaja. To su postulati koji nas uveliko odvajaju od ostalih emisija i zasluženo po poverenju i gledanosti potvrđuju na prvom mestu u jutarnjem terminu. Programske i vizuelne izmene za sada nisu potrebne u tolikoj meri jer je emisija još "mlada". Pilotskim rečnikom rečeno "poleteli smo", ostaje samo da budemo na pravom profesionalnom i moralnom kursu sve do cilja”, kaže Predojević.

foto: Promo

O novom pojačanju u timu Jutra, koleginici Mariji Savić Stamenić, Srđan ima samo reči hvale: “Mariju poznajem veoma dugo, zajedno smo radili i na TV B92, pa zatim na RTS. Dokaz koliko poverenja imam u nju je i taj što je Marija uređivala i vodila Jutarrnji dnevnik u 8 sati koji sam imao čast da prvi organizujem, postavim, pripremim i vodim na Javnom servisu. To je radila na dostojan, profesionalan i način kako je ta emisija i zamišljena, pa sam siguran da će, znajući njeno iskustvo i sposobnosti, na najbolji mogući način doprineti jačanju našeg tima vikendom. Jovana i ja smo veoma srećni jer će naša "medijska radnja" od septembra biti otvorena i vikendom sa "prodavcem informacija " koji spada u najsposobnije u Srbiji”.

Na pitanje da li ćemo videti I nekog specijalnog gosta u ponedeljak, Srđan odgovora: “Nama je svaki gost specijalan jer imamo "specijalan" pristup svakoj temi. Ni od ponedeljka gost neće izaći iz studija dok ne kaže publici pravu istinu o temi zbog koje i pozvan. Ako mislite da li će biti poznatih i ekskluzivnih, odgovor je "da" ali to ćemo najaviti gledaocima već posle špice u 6.55h”.

Promo tekst

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...