Najnovije vesti

OSETILA SAM DA NEŠTO NIJE U REDU, NIJE MOGLA DA DRŽI TELEFON U RUKAMA: Rada Manojlović kroz suze progovorila o pokojnoj Dijani, a kroz istu stvar već je jednom PROŠLA!
Foto: Dragana Udovičić

OSETILA SAM DA NEŠTO NIJE U REDU, NIJE MOGLA DA DRŽI TELEFON U RUKAMA: Rada Manojlović kroz suze progovorila o pokojnoj Dijani, a kroz istu stvar već je jednom PROŠLA!

TV šou

Tužno... Rada Manojlović progovorila o smrti drugarice Dijane Milojković.

Smrt mlade misice Dijane Milojković šokirala je Srbiju. Ona se duže od pet godina hrabro borila sa opakom bolešću, Alija" na veliku žalost, 22.jula je izgubila bitku.

Rada Manojlović se privatno družila sa Dijanom i bila joj je velika podrška tokom borbe za život. Po prvi put je progovorila o velikoj tragediji koja je mnogo potresla nju, kao i njenu rodjenu sestru Mariju:

,, Pisala sam joj poslednjih mesec dana često a nisam dobijala odgovor. Znala sam da nešto nije u redu,nekako sam osetila to. Zvala sam njenog brata Dušana koji mi je rekao da je loše i da ne može da uzme telefon u ruke kako ne bi trošila energiju” - rekla je Rada sa suzama u očima.

Popularna pevačica se ovom prilikom prisetila i smrti svoje majke koja je takodje izgubila bitku sa karcinomom:

,, Sećam se da je ista situacija bila i sa mojom majkom. I njoj su mesec dana pred smrt tražili hitno boce krvi kao i Dijani. Mnogo mi je sve ovo teško palo jer sam sve ovo već jednom prošla” - izjavila je Rada u emisiji Glamur specijal.

Pored smrti drugarice, Rada Manojlović je ovoj emisiji otkrila i da su neke njene koleginice želele da joj preotmu Harisa i da ona sve zna ali ni to nije sve. Celu emisiju možete pogledati u nedelju od 18:10 samo na Happy televiziji.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...