Najnovije vesti

„EXPLOZIV” O TAJNAMA SRPSKE MASONERIJE: Večeras od 18.50 sati na TV PRVA
Foto: Promo

„EXPLOZIV” O TAJNAMA SRPSKE MASONERIJE: Večeras od 18.50 sati na TV PRVA

TV šou

U “Explozivu” večeras od 18.50 sati na Prvoj, čekaju vas razgovori sa Velikim majstorima koji upravljaju masonskim ložama, a videćete i kakve to rituale sprovode i ima li istine u tome da su slobodni zidari pravi vladari sveta.

“Ovo je prva reportaža iz serijala o tajnim društvima u Srbiji koji smo pripremili za naše gledaoce u novoj sezoni Exploziva”, objašnjava autorka priče Jasna Janković, i dodaje: “Tragovi masonskih, templarskih i drugih sličnih organizacija odveli su nas i u Francusku, a verujem da će snimci i saznanja iz masonskih hramova u koje smo ušli mnoge zanimati.”

Dugo su trajali pregovori sa masonskim ložama, bilo je potrebno ići preko preporuka, ekipa emisije je nailazila i na neka zatvorena vrata, ali na kraju vam donose ekskluzivnu reportažu iz društva odabranih, i upečatljivu sliku jedne od najmoćnijih i najstarijih organizacija na svetu. “Kada smo zadobili poverenje, rado su nas proveli kroz masonske simbole i znakove. Mnoga imena slobodnih zidara koja smo saznali su nas iznenadila, kao i veo tajne kojim su neminovno okruženi i koji je veoma teško probiti", kaže Jasna.

foto: Promo

Ima li masona u vlasti? Ima li ih u opoziciji? Među lekarima, glumcima, profesorima? Ko su i čime se bave iza zatvorenih vrata masonskih hramova? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja o slobodnim zidarima u Srbiji donosi večerešnja emisija “Exploziva”.

Promo tekst

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...