POČINJE NOVA SEZONA NAJVEĆEG MUZIČKOG SPEKTAKLA “ZVEZDE GRANDA”: Od večeras, svake subote u 21 čas na Prvoj televiziji
Foto: Promo

POČINJE NOVA SEZONA NAJVEĆEG MUZIČKOG SPEKTAKLA “ZVEZDE GRANDA”: Od večeras, svake subote u 21 čas na Prvoj televiziji

TV šou -

Saša Popović o novitetima u 14. sezoni najgledanijeg takmičenja u regionu.

Prva televizija kreće ambiciozno u novu sezonu jakim domaćim serijskim sadržajem ali I najpopularnijim muzičkim šou programima i emisijama koje će nam prikazati svu lepotu običaja naše zemlje. Uveliko teku pripreme za omiljeni šou “Tvoje lice zvuči poznato”, a ovog vikenda kreće nova sezona “Zvezde Granda”, takmičenje veterana “Nikad nije kasno” i emisija o našim običajima “Nećete verovati”.

Članovi žirija spektakularnog šou programa “Zvezde Granda” vratili su se na posao i zasedaju u istom sastavu. Čuvena šestorka: Dragan Stojković Bosanac, Viki Miljković, Marija Šerifović, Jelena Karleluša, Ana Bekuta I Đorđe David ponovo kreće u potragu za najlepšim glasom regiona, a njihov zadatak kao i uvek neće biti nimalo lak. U svakoj emisiji pridružiće im se po jedan gostujući član, koji će takođe imati ulogu mentora.

"Ako gostujući član žirija, koji se menja u svakoj emisiji, pritisne taster, kandidat može da bira između njega i nekog od članova stalnog žirija koji je, takođe, pritisnuo taster. Sa druge strane, ako niko od članova stalnog žirija ne pritisne taster, gostujući član žirija može, iako prethodno nije glasao, da se odluči da uzme kandidata u svoje okrilje, odnosno da mu postane mentor. To pravo smo Snežana i ja imali prethodne godine, ali ove smo ga ustupili gostujućim mentorima", kaže Saša Popović.

Pored toga, novina je i pravilo crvenih figura. O čemu se tačno radi saznaćete večeras u 21 sat na Prvoj televiziji.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track