Najnovije vesti

VELIKA PRIZNANJA ZA “EXPLOZIV” I JASNU ĐUROVIĆ: Zlatna Nika za društveno odgovornu reportažu i Đoko Vještica za novinarsku humanost!
Foto: Promo

Nagrade za novinare Prve televizije

VELIKA PRIZNANJA ZA “EXPLOZIV” I JASNU ĐUROVIĆ: Zlatna Nika za društveno odgovornu reportažu i Đoko Vještica za novinarsku humanost!

TV šou

Novinari redakcije “Exploziv” ponovo su poneli epitet najboljih. Na 24. po redu internacionalnom festivalu Interfer novinarka Prve televizije Jasna Đurović osvojila je najviše priznanje zlatnu Niku u kategoriji za društveno odgovornu reportažu. U užu selekciju na ovom festivalu ušla je i novinarka Jasna Janković za priču o Homoljskom zmaju.

Vikend za nama doneo je redakciji “Exploziv”, odnosno novinarki Jasni Đurović i nagradu "Đoko Vještica", za seriju priloga o dečaku obolelom od najtežeg oblika karcinoma, zahvaljujući kojima su prikupljena sredstva za njegovo lečenje u Italiji. „Od momenta kada sam ga upoznala, neprestano je u mojim mislima, kao i sada. Za mene je ovo najvažniji, najveći i emotivno najteži trenutak u životu i karijeri“, rekla je dobitnica priznanja na svečanosti u Pres centru Udruženja novinara Srbije u Beogradu. Ona je dodala da priznanje „Đoko Vještica“ vraća veru novinarima u profesiju. Jasna je do sada kroz svoje priloge u emisiji "Exploziv" uspela da sakupi preko dva miliona evra za one kojima je pomoć potrebna.

Novinari emisije “Exploziv” za svoje autentične priče I istraživački novinarski rad osvojili su veliki broj nagrada, a svojim zalaganjem pomogli su mnogim građanima Srbije.

Promo tekst

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...