Najnovije vesti

NOVI, NAJSAVREMENIJI MULTIMEDIJALNI STUDIO U REGIONU: Vesti, Exploziv i Exkluziv Prve televizije od danas u novom ruhu
Foto: Promo Prva TV

NOVI, NAJSAVREMENIJI MULTIMEDIJALNI STUDIO U REGIONU: Vesti, Exploziv i Exkluziv Prve televizije od danas u novom ruhu

TV šou

Potpuni vizuelno-zvučni doživljaj koji će oduševiti gledaoce

Od ponedeljka 04. novembra gledaoci će moći da vide revolucionarni pomak u jednoj od najgledanijih emisija vesti u Srbiji, koja će biti obogaćena i sadržajno i produkciono.

Prepoznatljiva ekipa novinara i voditelja ulazi u novi studio opremljen najsavremenijom tehnologijom i dizajniran tako da odgovori svim zahtevima modernog informativnog programa. Izgrađen u skladu sa najnovijim svetskim standardima televizijskih vesti, uz veliki broj tehnoloških inovacija koje omogućavaju kvalitetnu prezentaciju sadržaja, korišćenja virtuelne stvarnosti, novi studio će gledaocima pružiti jednu od najdinamičnijih emisija vesti u Srbiji.

Studijom dominira veliki video zid, takozvana „pandora“, a ceo sistem predstavlja spoj najnovije generacije led ekrana i rasvete, studijske i scenografske. Specijalno svetlo daje mogućnost da svaka vest bude oslikana drugačije, kao udarna, dinamična ili mirna. Do sada niko u region nije na taj način spajao svetlo, sliku i muziku tako da će to biti svojevrstan vizuelno-zvučni doživljaj.

„Prateći sve dinamičnije promene kao i mogućnosti koje nude novi mediji, kreativni i produkcioni tim Prve, zajedno sa kompletnom redakcijom vesti, krenuo je u jedan fantastičan poduhvat kako bismo gledaocima ponudili još sadržajniju i još zanimljiviju prezentaciju informacija. Informativni program je jedan od najvažnijih sadržaja televizije i u svoju prezentaciju mora da uključi sve mogućnosti novih tehnologija, ne zaboravljajući pri tome svoju osnovnu svrhu, a to je da kvalitetno informiše građane“, rekla je voditeljka vesti Ana Mitić i dodala: „Verujem da će naši gledaoci vrlo brzo prihvatiti inovacije koje će im od danas dononeti informativni program Prve i prepoznati kvalitet koji je našu kuću uvek razlikovao od drugih medija. Dugo su trajale pripreme i uvežbavanje rada u novom studiju jer u pitanju poslednja reč tehnologije, izuzetno I skupa I zahtevna za primenu I rukovođenje ali gledaoci su zaslužili da imaju najviši kvalitet I televiziju kojom mogu da se ponose”.

Inovativan, prostran, moderan I elegantan studio Prve televizije imaće višanamensku funkciju te će se u njemu snimati I emisije “Exploziv” I “Exluziv” koje će tako od danas takođe dobiti novo ruho. Prva televizija je uvek išla korak dalje kada je reč o kvalitetnom sadržaju, produkcijskim inovacijama te će nastaviti u tom maniru da pomera granice. Jedna od zanimljivosti vezanaje i za novu špicu vesti. Autorsku kompoziciju Marka Stojanovića, dugogodišnjeg saradnika Prve televizije i docenta na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, koja je napisana isključivo za živi izvođački simfonijski sastav, ekskluzivno za Prvu odsvirala je i snimila Beogradska filharmonija. Ovaj jedinstveni projekat predstavlja iskorak i pionirski poduhvat u produkciji sadržaja koji nije igrane ili dramske strukture, čime je Prva još jednom potvrdila lidersku poziciju među komercijalnim emiterima u Srbiji.

Promo tekst / Promo Prva TV

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...