GLOBALTEL PREDSTAVIO NOVU TEHNOLOGIJU – ESIM! Budućnost mobilne telefonije je pred vama
Foto: Promo

GLOBALTEL PREDSTAVIO NOVU TEHNOLOGIJU – ESIM! Budućnost mobilne telefonije je pred vama

TV šou -

Globaltel je domaći mobilni operater osnovan 2016. godine sa ciljem da na srpsko tržište donese inovacije u oblasti telekomunikacija. Od tada je tako i bilo. Prvi srpski virtuelni operater; prvo virtuelna platna kartica u saradnji sa Mastercard-om i sada prvi eSIM u Srbiji!

Tako najmanji i najmlađi operater na tržištu donosi brzinu, fleksibilnost, inovaciju, vrhunsku uslugu, drugačija, fer i slobodnija pravila. Poslednja u nizu Globaltel inovacija sasvim sigurno će promeniti igru u oblasti telekomunikacije jer uvodi elektronski ili embedovani SIM (eSIM), menjajući na taj način dosadašnji neprikosnoveni simbol mobilne telefonije – SIM karticu.

eSIM ima istu funkciju kao standardna SIM kartica, ali korisnik ne stavlja nikakve fizičke delove u telefon, već eSIM preuzima i pokreće lako, preko QR koda.

Ova inovacija otvara mnoge nove mogućnosti – konačno u jednom telefonu korisnici mogu imati poslovni i privatni broj bez menjanja i ubacivanja fizičkih SIM kartica, što je do sada bilo nezamislivo. Tako čak i korisnici koji koriste na primer postpaid drugih operatera mogu istovremeno da probaju i fenomenalni Uzbudljivi prepaid koji im omogućava da uzmu samo minute ili samo gigabajte ili sami sastave paket po svojoj meri kombinacijom ta dva i to za ceo mesec.

Tokom putovanja stvari postaju lakše i bezbrižnije uz eSIM i zaista povoljne Roming net pakete iz Globaltel ponude. Sa pripejd romingom važi pravilo - koliko kupiš, toliko možeš da potrošiš, pa nema neprijatnih iznenađenja.

foto: Promo

Ljubitelji iPhone modela koji imaju potrebu za više brojeva, do sada su morali da nose dva telefona. Sada se konačno i to menja, jer noviji modeli podržavaju eSIM tehnologiju.

Za kraj, ne zaboravimo još jednu važnu dimenziju - eSIM predstavlja još jedan korak u inicijativi za smanjenje upotrebe plastike. Iako SIM kartice nisu masovni zagađivač životne sredine, Globaltel podržava borbu za smanjenje količine poizvedene plastike i njenu upotrebu u svakodnevnom životu.

Globaltel eSIM se može kupiti na sajtu, zatim u Globaltelu na adresi Makenzijeva 24, ili u bilo kojoj iStyle prodavnici. Važno je napomenuti da ovu inovaciju mogu koristiti samo mobilni uređaji koji podržavaju eSIM tehnologiju. Za sve ostale korisnike, tu je i dalje fenomenalni Uzbudljivi prepaid i sve ostale usluge koje važe i za klasične SIM kartice.

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track