Najnovije vesti

"IGRA SUDBINE" I "TATE" PRIKOVAĆE VAS ZA MALE EKRANE: Od 20. i 27. januara dve nove hit serije Prvoj televiziji
Foto: Promo

SPREMITE SE

"IGRA SUDBINE" I "TATE" PRIKOVAĆE VAS ZA MALE EKRANE: Od 20. i 27. januara dve nove hit serije Prvoj televiziji

TV šou

Biće svega - i smeha i suza i ljubavi i ljutnje i laži... Očekujte svašta!

Nakon veoma uspešne serije "Istine i laži", gledaoci Prve TV od 20. januara imaće priliku da prate novu, zanimljivu priču punu intriga i tajni, koju potpisuje isti kreativni tim. Rađena po kolumbijskoj telenoveli, serija “Igra sudbine” prepuna je živopisnih likova, neočekivanih obrta, ljubavnih intriga i skandala, zapleta, spletki i izdaja, ali pre svega najčistijih emocija ljubavi, prijateljstva, odanosti, porodičnih i prijateljskih odnosa, koji pobeđuju sva iskušenja. Emitovaće se radnim danima u 21 sat. Nagoveštaj o tome šta možemo da očekujemo, dali su nam glumci Stevan Piale I Luka Raco koji tumače glavne likove, sinove s kojima se sudbina grubo poigrala.

foto: Promo

“Serija je baš takva, kako joj i samo ime kaže. Sudbina se malo poigrala sa svim likovima. Postoje dve paralelne priče, o bogatstvu i siromaštvu. Ja sam Luka Ožegović koji uz oca odrasta u siromaštvu. Živimo u kući sa još dve porodice i zapravo iznajmljujemo samo sobu. Paralelno postoji porodica Kanački, koju čine Ada Kanački koju tumači Milica Milša - uspešna žena i njen sin Aleksa. U jednom trenu, život mi se okreće naglavačke. Ceo zaplet je već u startu veoma interesantan, koliko god bio španski, prilagođen je našem mentalitetu”, nagovestio je Steva Piale koga smo već imali prilike da gledamo u brojnim filmovima I serijama.

Stevan naglašava da će se gledaoci sigurno prepoznati u nekim segmentima serije, baš zato što je prilagođena našem mentalitetu i podneblju. “Uživaće u dobroj, zanimljivoj i veoma dinamičnoj priči koja krije brojne zaplete. Sa svakom novom epizodom shvatiće da ima puno svakodnevnih životnih situacija. Biće ovo "Španija na srpski način", zato ne propuštajte”, zaključuje Stevan.

I Luka Raco koji tumači jednu od glavnih uloga, sina Aleksu, veruje da će radnja serije odmah privući pažnju publike. „Ovo je nešto potpuno novo na televiziji, što do sada nije bilo viđeno i smatram da će gledaocima biti veoma interesantno. Podjednako i mlađoj i starijoj publici. Ekipa se veoma brzo zbližila i ta energija se prenela i na sam set, pa zaista verujem da će to i gledaoci primetiti. Životne okolnosti kroz koje prolaze likovi, mnoge će navesti da preispitaju svoje postupke”, kaže Raco.

Sedam dana posle premijere serije “Igra sudbine”, 27. januara, na male ekrane stiže i serija "Tate", koja, kako joj i samo ime kaže, u fokus stavlja očeve i njihov odnos prema deci, porodici, poslu.

foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...