Najnovije vesti

“TATE” ĆE OSVOJITI VAŠA SRCA I NASMEJATI DO SUZA! Nova domaća humoristička serija od 27. januara na Prvoj televiziji
Foto: Promo

Radnim danima u 20 sati

“TATE” ĆE OSVOJITI VAŠA SRCA I NASMEJATI DO SUZA! Nova domaća humoristička serija od 27. januara na Prvoj televiziji

TV šou

Nakon izuzetno uspešnog starta serije “Igra sudbine”, stiže još jedna sjajna premijera – “Tate” I možemo reći da će vas nasmejati do suza. Porodična priča koja fokus stavlja na očeve, predstavlja svojevrsnu "dramediju", odnosno spoj drame i komedije, u kojoj će se mnogi prepoznati I koja na neposredan način govori o svakodnevnim temama I odnosima unutar porodice. “Tate” se emituju od ponedeljka, 27. januara svakog radnog dana u 20 časova na Prvoj televiziji.

Radnja serije smeštena je u savremeni Beograd, i prati živote četiri potpuno različita muškarca: Vlade - tradicionalnog i pomalo grubog vlasnika picerije, oca trojice dečaka koji ima ogromne probleme sa ženom zbog sopstvene ljubomore; Marka - nezadovoljnog glumca u klimaksu, koji ima nestabilan posao, bivšu ženu i dve ćerke, ali i novu, previše ambicioznu ženu, koja mu je rodila sina; Petra - uspešnog advokata, koji je zaljubljen u sebe i svoj način života, koji se iz korena menja kada otkrije dugo čuvanu tajnu i Tome - finog veterinara, koji se doseljava u Beograd sa ćerkom, posle smrti supruge, kako bi počeo novi život.

Životi ove četvorice junaka isprepletaće se na neobičan način što će dovesti do različitih životnih obrta, smeha, intriga, suza, rastanaka, novih ljubavi i prijateljstava u koje će biti upleteni razni ljudi, njihovi prijatelji, žene, devojke i saradnici.

Jedan od glavnih glumaca, Andrej Šepetkovski, s obzirom da i privatno ima veliku porodicu, kaže da se odlično snašao u ulozi tate. “Serija se bavi svakodnevnim problemima, koji su zanimljivi ljudima. Videćete kako se snalaze očevi sa malom decom, sadašnjim i bivšim ženama, što je zaista izvor komike“ i dodaje da očekuje da će se serija dopasti našoj publici, baš kao što je postigla veliki uspeh u svetu, u svim zemljama u kojima se emitovala: „Serija je rađena po argentinskoj licenci, ali mi smo je ipak prilagodili našem mentalitetu i onome što očekujemo da će publika da voli, zato, iako je u originalnoj verziji po žanru „dramedi“ - mešavina drame i komedije, kod nas ipak više „beži“ ka komediji i humorističkoj formi.“ Režiju potpisuju Stanko Crnobrnja, Vlada Aleksić i Filip Čolović. Uloge: Filip Juričić, Andrej Šepetkovski, Miljan Prljeta, Branko Janković, Ljubinka Klarić, Tašana Đorđević, Katarina Žutić, Miki Damjanović, Sonja Kolačarić, Katarina Gojković, Jelica Sretenović, Anja Alač.

foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...