Najnovije vesti

ZADRUGA ČETIRI: Fenomen koji na startu TV sezone obara sve rekorde gledanosti
Foto: Promo

ZADRUGA ČETIRI: Fenomen koji na startu TV sezone obara sve rekorde gledanosti

TV šou

Nova televizijska sezona za 26 godina najgledaniju televiziju u Jugoistočnoj Evropi – TV Pink, startovala je sinoćnim otvaranjem i početkom rijalitija koji je pomerio granice u proizvodnji i gledanosti TV programa – Zadrugom 4, uz koju je bilo vise od 1 800 000 gledalaca.

Zahvaljujući celovečernjem spektaklu, koji ce trajati narednih 10 meseci, TV Pink u jučerašnjem danu beleži udeo u gledanosti veći od sve tri konkurentske komercijalne televizije zajedno, a po svim kategorijama gledalaca i daleko ispred Javnog servisa Srbije.

Na luksuzno imanje, filmskih studija holivudskog standarda u Šimanovcima, sinoć je useljeno 54 takmičara, do sada najrazlicitijih profesija, obrazovanja i starosne dobi. Tradicionalnim vatrometom i vožnjom po jezeru u okviru kompleksa, sinoć tačno u 21h pocela je nova televizijska sezona, koja na samom startu beleži rezultate koji ce TV Pink zasigurno zadržati još dugo na poziciji apsolutnog lidera u gledanosti, kako u Srbiji, tako i u Crnoj Gori i Bosni, ali i širom Evrope. U prilog tome, govori popularnost ovog rijalitija i na društvenim mrežama, te je tako posle smo nekoliko sati od početka emitovanja sinoćni snimak na četvrtom mestu trending-a Youtube liste za teritoriju cele Srbije.

foto: Promo

U terminu emitovanja Zadruge 4, uz program Pink telelvizije bilo je nezapamćenih 38% pripadnica ženske populacije iz cele zemlje. Pored vernih gledateljki, zahvaljujući armiji vernih fanova rijalitija Zadruga, sinoćni piplmetri jedine zvanične agencije za merenje gledanosti Nielsen, beležili su i neverovatne skokove gledanosti u kategorijama gledalaca urbane (32%), publike sa teritorije prestonice (32%), kao i najvatrenije publike od 18 do 49 godina, koja čini 30 % udela.

Pored najgledanijeg rijalitija, ružičasta televizija se moze pohvaliti i najgledanijim informativnim programom, “Novo jutro”, “Svitanje” i “Nacionalni dnevnik” i “Hit tvit” najgledaniji su u svom terminu emitovanja i medju sličnim sadržajima na drugim komercijalnim televizijama. Zaštitini znak i ove sezone biće strani i domaći serijski program koji je uvek u samom vrhu popularnosti na top listama gledanosti, a ove jeseni ne TV Pink gledaćemo čak četiri igrane serije domaće produkcije. Ambasador zabavnog programa, Premijera vikend specijal beleži fantastičan rast gledanosti, pa je ove nedelje najgledanija zabavna talk show emisija na svim televizijama. Nezaobilazni deo programske šeme su i zaštitina lica TV Pink Ognjen Amidžić i Sanja Marinković, koji će i ove sezone obradovati publiku novitetima u emisijama „Ami G show“ i „Magazin In“.

Jos jednu sezonu stvaramo za vas jer zasluzujete najskuplji, produkciono najzahtevniji i najiskreniji program koji ste gledali do sada!

Foto: Promo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...