Najnovije vesti

ZA NOVIH DESET GODINA: Prva televizija slavi prvih deset godina postojanja
Foto: Promo

ZA NOVIH DESET GODINA: Prva televizija slavi prvih deset godina postojanja

TV šou

Ova godina važna je za Prvu, najmoderniju televiziju sa nacionalnom frekvencijom, koja proslavlja punih deset godina postojanja. Otkako je počela sa radom, Prva srpska televizija je umnogome oblikovala i redefinisala medijsku scenu Srbije. Zahvaljujući inovativnom i kvalitetnom programskom sadržaju, vrhunskoj produkciji i jedinstvenim emisijama od samog početka, Prva je u rekordnom roku postala komercijalna stanica broj jedan, čije emisije redovno ulaze u top 10 najgledanijih. Pažljivo kreiran i raznovrstan program za svačiji ukus razlog je što je Prva uspela je da se pozicionira kao moderna TV stanica sa dobrim imidžom i jakim kredibilitetom, i postane omiljena stanica u domovima širom Srbije.

foto: Promo

Najsavremenija oprema i profesionalni tim kreirali su televiziju koja stoji rame uz rame sa svetskim vodećim TV kućama i sa ponosom može da se pohvali najsavremenijim vizuelnim identitetom, vrhunskim emisijama u sopstvenoj proizvodnji, ali i programima koji su realizovani u saradnji sa mnogim domaćim produkcijskim kućama. Muzički šou programi poput “Prvi glas Srbije”, “Ples sa zvezdama”, “Tvoje lice zvuči poznato”, okarakterisane su kao najpopularniji šou programi, a zabavno-edukativni kvizovi poput “ Želite li da postanete milioner”, “Ja volim Srbiju”, “Sto ljudi sto ćudi”, “Super ljudi”, “Savršen minut”, “Prva te zove" postali su tradicija koja okuplja celu porodicu. Prva je prva emitovala late night talk show, koji je stekao enormnu popularnost, i prva počela sa produkcijom kriminalističkih dokumentarnih emisija u filmskoj produkciji poput “Dosije-a”, “ Iza resetaka” i “Na mestu zločina”. Kvalitetan program gradi se godinama, iz sezone u sezonu vrši se pažljiv odabir emisija čija popularnost i vek trajanja pokazuje da tim Prve poznaje ovo tržište, osluškuje želje svoje publike i hrabro pomera granice. Prepoznatljive emisije Prve poput “Jutra”, “150 minuta”, “Exploziva” i “Exkluziva” takođe se godinama upisuju na listu najgledanijih sadržaja čija aktuelnost, autentični pristup pričama i informacijama zadržava pažnju publike sa velikim uspehom. Prva je posebno ponosna na najkvalitetniji domaći serijski program koji čine i dalje aktuelne, najgledanije serije u celom regionu “Andrija i Anđelka”, “Istine i laži”, “Urgentni centar”, “Igra sudbine”, “Tate” i mnoge druge, a od nove godine i najiščekivanije serije “Besa 2” i “Toma”.

Prva je ponosna i na svoj tim koji slovi za najbolji, a poznato je da ova kuća s velikim zadovoljstvom daje šansu i mladim talentima da se oprobaju i usavršavaju uz iskusnije kolege. Vrhunski tim profesionalaca Prve hrabro uvodio novine i menja navike gledalaca jer je politika kuće oduvek bila kvalitet kao imperativ u poslovanju. Tako će biti i u narednih deset godina.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...