PROCURILA PRIVATNA PREPISKA! Karić dao uputstva Nadeždi pred ulazak u rijaliti: Ti si za TRON, a ne ove otvaračice usta!
Foto: Printscreen

podrška

PROCURILA PRIVATNA PREPISKA! Karić dao uputstva Nadeždi pred ulazak u rijaliti: Ti si za TRON, a ne ove otvaračice usta!

TV šou -

Nadežda Biljić i napravila opštu pometnju kako u Beloj kući, tako i van nje. Ona je podelila naciju i dok jedni navijaju da se pomiri sa Tomom Panićem i da nastave svoju vanbračnu zajednicu u kojoj su dobili i sina Longa, drugi su pak za to da Biljićeva zauvek precrta manekena iz svog života.

Nadežda je dobila veliku podršku pred ulazak u Belu kuću, a među onima koji su na njenoj strani je i Osman Karić, otac bivšeg zadrugara Stefana Karića.

Osman je sada objavio deo prepiske između njega i Nadežde, nakon što mu je ona pustila njenu novu pesmu. Karić je podržao pevačicu i poručio joj, između ostalog, da je ona za tron.

Osman Karić
foto: Printscreen/Instagram

"Tako gledaj na sve, ti si za tron, a ne plejbek pevačice, otvaračice usta i p*šačice" pisao je Karić.

"Pa baš to, j*baću im kevu svima" odgovorila mu je Nadežda.

"Pokazala si da si luđa i hrabrija od svih, sad pokaži da si dama koja peva sama, pokaži glas i stas u tome je tvoj spas. Živa i zdrava bila i sve ih pobedila", nastavio je Osman.

"Da znaš da hoću, malo me ljute ove što im mame i tate imaju para pa su pevačice", istakla je ona.

Osman Karić
foto: Printscreen/Instagram

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

kurir.rs

ISPLIVALE PRIVATNE PREPSKE! Osman Karić dao uputstva Nadeždi pred ulazak u "Zadrugu 4": Ti si za tron, a ne ove otvaračice usta! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja