IVAN TEŠANOVIĆ I ALEKSANDRA STANIŠIĆ VODITELJSKI TANDEM: Vesti B92 biće još dinamičnije
Foto: Promo

IVAN TEŠANOVIĆ I ALEKSANDRA STANIŠIĆ VODITELJSKI TANDEM: Vesti B92 biće još dinamičnije

TV šou -

Informativni tim B92 dobija još jedno voditeljsko pojačanje – Ivana Tešanovića, iskusnog novinara i reportera koji je u okviru kompanije već punih četrnaest godina. Gledaoci su imali priliku da ga gledaju u raznim formatima Prve televizije, u poslednje vreme i u okviru sportske redakcije, a od četvrtka, 31. decembra Tešanović će uz koleginicu Aleksandru Stanišić, biti glavni prezenter vesti B92 televizije. “Ovo je jedan veliki izazov za mene. Što se tiče promena, nisam promenio adresu, imam sreću da radim 14 godina, a ovo je peti ili šesti posao kojim se bavim u okviru jedne firme. Ako se vodimo onim da čovek treba da menja posao na svake tri godine, ja sam imao sreću da nisam menjao firmu ali jesam poslove. Čovek se uči dok je živ i to je pravi recept za uspeh, stalno moraš da se usavršavaš i nadograđuješ. Ovo gledam kao na izazov ali i obavezu jer mi je ukazano poverenje, da zajedno sa Aleksandrom unapredimo vesti B92 televizije i da podignemo na još viši nivo celokupnu dinamiku prezentovanja najvažnijih informacija sa svetske i domaće scene” kaže voditelj i dodaje: “Ono što će ove vesti izdvojiti u odnosu na druge jeste upravo ta dinamika koju želimo da pojačamo, i verujem da će moje dosadašnje iskustvo u informativnoj redakciji značajno doprineti tom cilju. Aleksandra i ja ćemo naizmenično voditi vesti B92 televizije”.

Šarmantna voditeljka vesti B92 Aleksandra Stanišić važi već za iskusnog profesionalca i ističe da se raduje pojačanju i saradnji sa iskusnim kolegom: “Ivan Tešanović poseduje bogato I dragoceno iskustvo i verujem da će njegova izuzetna kreativnost dati poseban pečat i doprineti daljem unapređenju našeg informativnog programa. Moj novi kolega je neko ko odlično poznaje svoj posao i poznat je javnosti. Ta dopuna će biti prava stvar. Postavili smo još više ciljeve, da dalje razvijamo ovaj segment programa koji odlikuju kredibilitet, kvalitet, brzina i pouzdanost informacija”.

Lepa voditeljka ističe da i pored značajnog iskustva uvek postoji određena doza uzbuđenja i izazova za sve koji vode program uživo, naročito informativni segment. “Postoji ta doza adrenalina kada otkuca 16 časova ili nakon filma u 21 čas, kada se emituju Vesti B92. Uvek postoji izazov jer se konstatno upoznajemo sa novim situacijama, vrlo je dinamično, uživo smo u programu i bez obzira na brojne emocije koje se javljaju u odnosu na vesti koje saopštavamo, trudimo se da gledaocima profesionalno i na pravi način prenesemo informaciju koja je obeležila dan”, kaže Aleksandra i dodaje: “Termin vesti u 16 časova prepoznatljiv je kao pravi izvor informacija u danu, dok se večernji termin pokazao kao najsveobuhvatniji pregled vesti dana. Gledaocima poručujem da nas I dalje verno prate, a mi ćemo se potruditi da opravdamo povernje koje nam ukazuju sve ove godine”.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja