KO JE NOVI KOLEGA BOJANE RISTIVOJEVIĆ U JUTRU 1. JANUARA?
Foto: Promo

KO JE NOVI KOLEGA BOJANE RISTIVOJEVIĆ U JUTRU 1. JANUARA?

TV šou -

Lepa voditeljka jutarnjeg programa Prve televizije Bojana Ristivojević, poželeće gledaocima dobro jutro i dobar početak prvog dana u Novoj godini od koje svi očekujemo mnogo bolje dane i vesti. Ipak, ovo neće biti uobičajen jutarnji program!

Atraktivna voditeljka imaće specijalnog gosta koji je čest sagovornik voditelja Jutra, ali ovog puta će zajedno s njom sesti u vruću voditeljsku stolicu i voditi jedan segment programa. Ivica Dačić biće Bojanin kolega i zajedno s njom će gledaocima od 8.30 časova predočiti najvažnije informacije iz zemlje i sveta. Dačića smo do sada viđali u mnogim ulogama, ali nikada u voditeljskoj te će biti interesantno videti kako se ovaj iskusni političar snalazi u novom, izazovnom zadatku. Bojanini i Ivicini gosti biće mnoge poznate ličnosti, doktori i heroji koje su svojim podvizima obeležili prethodnu godinu.

Bojanini i Ivicini gosti biće mnoge poznate ličnosti, gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, doktorka Danica Grujičić, mađioničar Big Lale kao I heroji koje su svojim podvizima obeležili godinu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja