“MOJ PRIJATELJ” – NOVI HUMORISTIČKI SERIJAL: Od večeras, radnim danima u 19.25 na Prvoj
Foto: Promo

“MOJ PRIJATELJ” – NOVI HUMORISTIČKI SERIJAL: Od večeras, radnim danima u 19.25 na Prvoj

TV šou -

Andrija Milošević iskače iz Instagrama i uskače u vaše domove

Popularni glumac i komičar, Andrija Milošević, svojom specifinom energijom i humorom retko koga ostavlja ravnodušnim. Navikli smo da ga gledamo u raznoraznim ulogama, dramskim, romantičnim i humorističkim, u pozorištu, serijama ili na filmi, pa i na njegovom Instagram profilu gde redovno izbacuje duhovite skečeve. A sada je rešio da nas iznenadi jednim neočekivanim poduhvatom i do sada neviđenom ulogom.

Svakog radnog dana od 19.25, na Prvoj, kroz seriju “Moj prijatelj” gledaoci će moći da prate doživljaje Andrije Miloševića, koji je odlučio da lično upozna svoje pratioce na društvenim mrežama i pokaže šta je sve spreman da uradi za njih.

Serijal je rađen u dokumentarističkom stilu, pun duhovitosti i spontanosti, neobičnih momenata koji ilustruju na moderan način prednosti i mane modernih druženja. Osim zanimljivih, otkačenih i veoma različitih Andrijinih online prijatelja, u epizodama se pojavljuje i veliki broj poznatih ličnosti, među kojima je i najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Da li poznajemo sve svoje digitalne prijatelje? Ako ste poznata ličnost, pored prijatelja, tu su i fanovi i pratioci, uvek tu da lajkuju, prokomentarišu objavu ili ne ali da li su tu i kada se nađete u nevolji? Na sebi svojstven način, Andrija pokušava da analizira upravo ovu situaciju i kreće u misiju da upozna svoje digitalne prijatelje, one koji mu lajkuju i komentarišu objave i da ih stavi na test prijateljstva tako što im priređuje različita iznenađenja, izazove i avanture. A znajući šta sve Andriji može da padne na pamet, od spontanih poseta rođendanskim proslavama do neobičnih objava na socijalnim mrežama, možemo da očekujemo puno smeha i zabave.

“Ovo je pokušaj vraćanja ljudskosti na javnu scenu. Digitalno društvo, digitalna prijateljstva, digitalni ljudi, sve je to naša realnost. Ovaj serijal traži srce i dušu, iza ekrana, iza profila na socijalnim mrežama. Pokušali smo da ovaj nas digitalni univerzum, pobedimo, pravim i iskrenim pričama. Išao sam kod porodica, ulazio u njihov svet, plakao i radovao se zajedno sa njima. Reakcije su bile iznenadjujuce tople, ljudske, prave, istinite, drugarske. Vratile su mi veru u ljude”, rekao je Andrija.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track