KO RANO RANI, VIŠE INFORMACIJA GRABI: Jutro na Prvoj od 8. februara u terminu od 6 časova
Foto: Promo

KO RANO RANI, VIŠE INFORMACIJA GRABI: Jutro na Prvoj od 8. februara u terminu od 6 časova

TV šou -

Najpopularniji jutarnji program u Srbiji startuje od 8. februara u novom terminu. “Jutro” na Prvoj gledaoci će pratiti radnim danima sat vremena ranije, tačnije od 6 časova I tako biti u prilici da se informišu o svim ključnim informacijama odmah po buđenju. Program će trajati sve do 11 časova, a osim servisnih informacija, tu su i sve aktuelne vesti, novosti iz društveno-političkog, kulturnog I sportskog života, raznovrsne životne teme, razgovori sa gostima, vremenska prognoza i zabavni segment u kojem gostuju najveće zvezde zemlje i regiona.

Poznata TV lica uz koja se gledaoci informišu svakog radnog jutra – Marijana Tabaković, Bojana Ristivojević I Filip Čukanović raduju se što će program biti sadržajniji I bogatiji informacijama I što će tačno u 6 časova poželeti dobro jutro svim ranoraniocima I vernim pratiocima jednog od najgledanijih jutarnjih programa u zemlji.

“Osluškujući želje I potrebe svoje publike, odlučili smo da ekipa jutarnjeg programa startuje program ranije, od 6 časova I da tako gledaocima obezbede pravovremene informacije pre nego što započne radni dan. Zamisao je da čim ustanete, saznate sve informacije za dan pred vama. Osim što je jedan od najaktulenijih i najviše citiranih programa ove vrste, Jutro Prve je sinonim za kvalitetan, prestižan, tematski dobro ukomponovan I po svetskim produkcijskim standardima ukrojen jutarnji program na koji smo veoma ponosni”, saopštio je menadžment Prve televizije.

Jutarnji program vikendom koji vodi Marija Savić Stamenić ostaje u svom standardnom terminu od 6.55 časova.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track