Muzički spektakl "Studio" večeras premijerno na RTS1 u 21h
Foto: Promo

Muzički spektakl "Studio" večeras premijerno na RTS1 u 21h

TV šou -

Glamurozni muzički spektakl večeras stiže na Prvi program radio-televizije Srbije. Tačno u 21h gledaoci će imati prilike da pogledaju premijernu epizodu nove muzičke emisije "Studio", inspirisane dobro poznatom manifestacijom MAC (Music Awards Ceremony), koja je prethodnih godina pomerila standarde produkcije muzičkih događaja u regionu. Osim na Prvom programu RTS-a, svi u regionu i širom sveta mogu pratiti emisiju "Studio" i preko internet platforme "RTS Planeta". Već u prvoj emisiji "Studio" će ugostiti Sašu Matića i Tonija Cetinskog, te Nevenu Božović koja će premijerno predstaviti svoju novu pesmu "Ljubi", kao i goste iznenađenja. Voditelji "Studija" tokom 14 nedelja prikazivanja biće poznata TV lica, Slavko Beleslin i Bojan Ivković.

RTS
foto: Promo

Specijalno za emisiju izgrađen je studio do sada neviđen u regionu po standardima tehničke produkcije, sa više od 1000 rasvetnih tela, gotovo duplo više nego što je slučaj kod velikih koncerata u beogradskoj Areni! Sa velikim koncertima može da se poredi i površina LED ekrana - više od 500 kvadratnih metara, koji će zajedno sa četiri lasera pred gledaocima malih ekrana napraviti atmosferu jednaku najvećim koncertima i festivalima u regionu! Nastupi su začinjeni i najjačim projektorima u Srbiji, dok su se organizatori pobrinuli da specijalno dizajniranim i tehnološki naprednim scenografijama svakoj numeri daju potpuno novu dimenziju, putem LED ekrana i pokretnih LED ekrana, te inteligentne rasvete.

Iza produkcije emisije stoji grupacija Skymusic, čiji osnivač i vlasnik Milenko Škarić otkriva da publika večeras može da očekuje multimedijalni spektakl:

- Studio gde se snima emisija postao je entitet za sebe koji se menja, gotovo kao živo biće, najnovijom tehnologijom mi smo omogućili neverovatne metamorfoze jednog prostora i verujem da će publici to biti i najzanimljivije. Za nama je godina puna izazova, dok je gostima emisije, izvođačima koji su navikli na stalnu razmenu energije sa publikom, sigurno bilo veoma teško i čini mi se da je sva ta potisnuta energija samo "eksplodirala" u "Studiju".

RTS
foto: Promo

"Studio" je rađen po ugledu na najveće svetske muzičke šou programe, muzičke zvezde će gledaocima predstaviti potpuno nove aranžmane svojih dobro poznatih hitova, dok će pojedini gosti premijerno u emisiji izvesti svoje nove pesme.

- Izvođači su se potrudili da svaki njihov nastup predstavlja svojevrstan mini koncert, sa specijalnim osvetljenjem, dizajnom zvuka i pričom. Emisija je osmišljena tako da ne bude puna obrta samo za gledaoce, nego i za same pevače, ova iznenađenja kod njih su izazvale emocije koje se ne mogu odglumiti, a o čemu je reč moraćete da vidite i sami večeras u 21h na RTS1, istakao je Milenko Škarić.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track