Od danas na Kurir televiziji ciklus serija sa Ljubišom Samardžićem: PRATITE ŠURDINE DOGODOVŠTINE U VRUĆEM VETRU OD 20.50! .
Foto: Promo

Od danas na Kurir televiziji ciklus serija sa Ljubišom Samardžićem: PRATITE ŠURDINE DOGODOVŠTINE U VRUĆEM VETRU OD 20.50! .

TV šou -

Letnji ciklus serija sa Ljubišom Samardžićem u glavnoj ulozi počinje večeras na Kurir televiziji.

U narednih mesec dana imaćete priliku da se podsetite legendarnih uloga koje su, između ostalog, proslavile ovog glumca. Deset epizoda serije VRUĆ VETAR emituje se od večeras radnim danima u 20.50, a odmah po njenom završetku, emitovaće se serija POLICAJAC S PETLOVOG BRDA.

Vruć Vetar
foto: Promo

Serija "Vruć vetar" Siniše Pavića jedna je od antologijskih i uvek rado gledanih serija, koja i posle četrdeset godina od prvog prikazivanja beleži veliku gledanost.

Borivoje Šurdilović - Šurda lik je sa kojim može da se poistoveti svaki stanovnik Srbije, odnosno bivše Jugoslavije. Čezne za grčkim morem, traži idealan posao i idealnog partnera, kad mu se ne radi, otvoreno priča o tome i ono što je možda najbitnije, ima snove od kojih nikada ne odustaje. Sve ovo zajedno uticalo je na ogromnu popularnost serije, koja traje i danas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track