KURIR TELEVIZIJA

ALEKSANDRI MLADENOVIĆ SE OMAKLO U PROGRAMU UŽIVO! OTKRILA nešto što nije htela? Odmah usledila HIT reakcija!

TV šou -

Pevačica Aleksandra Mladenović nedavno se zarazila korona virusom. Zbog toga je morala da otkaže unapred zakazane nastupe.

Ona je juče svoju publiku i fanove obradovala informacijom da je negativna na testu, ali da je pozitivna na ljubav. Za televiziju Kurir otkrila je kako se oseća i kada se vraća na scenu.

Aleksandra Mladenović
foto: Kurir televizija

- Desilo se da sam se zarazila, ne znam kako i gde. U početku ja nisam mislila da imam koronu, bezveze sam se testirala i videla sam da sam pozitivna i onda sam otišla i kod lekara gde se ustanovilo da sam pozitivna. Obradovala sam se kad sam videla da je test negativan - kaže Aleksandra.

- Puno svadbi je otkazano, ali mi nije žao tog novca - kaže Aleksandra za koju se pisalo da je zbog korone izgubila i do 35.000 evra.

- Neću da pričam o novcu, to je privatna stvar i ne želim da pričam o tome. Najviše mi je žao što nisam mogla da ulepšam nečije veselje - kaže Aleksandra, koja zaključuje da je viša sila delovala.

Pevačica je već spremna za nove nastupe, a kako kaže oseća se fenomenalno.

Aleksandra Mladenović
foto: Kurir televizija

- Ja sam mlada žena i izbegavam da se plašim. Najviše mi fali da popijem neku rakiju i da radim ono što najviše volim - kaže Aleksandra.

Aleksandra je nedavno objavila na svom Instagram profilu intrigantnu poruku: Negativna sam na virus, a pozitivna na ljubav, koja je zbunila mnoge.

- Htela sam da poručim da ljubav leči sve. Ne kažem da sam zauzeta, ali da postoji neko u mojoj glavi, svakako da postoji. A što se tiče toga što sam napisala to se odnosi na moju podršku. Ja sam se osetila jako voljeno i u ovako teškim momentima sam shvatila da sam jako voljena žena i pozitivna na ljubav - rekla je Aleksandra, koja je ostala zagonetna ko je to osvojio njeno srce.

Aleksandra Mladenović
foto: Kurir televizija

Iako je pokušala da ostane na tome da je u pitanju samo simpatija i da ne postoji ništa više među njima, Aleksandra se, ipak, u jednom trenutku omaklo:

- Vi znate da ja svoje partnere ne krijem, kad dođe vreme saznaćete sve - rekla je Aleksandra i počela da se smeje kada je shvatila da se izlanula i da njena rečenica može da se protuimači da ipak nije u pitanju samo simpatija.

Lepa pevačica se brzo ispravila i nekoliko puta naglasila da za sada ima "samo simpatiju", a svi se nadaju da će mladu estradnu umetnicu videti uskoro srećnu i ispunjenu na ljubavnom planu.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

01:29

NADAM SE BOLJIM USLOVIMA ZA ESTRADU, OŠTEĆENI SMO Lepa Brena o TEŠKOM periodu tokom Kovida

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track