“HEDONIK” U KRISTALNOJ BOCI!
Foto: Promo

Kad hedonisti uživaju u fantastičnom društvu i sjajnom piću

“HEDONIK” U KRISTALNOJ BOCI!

TV šou -

Jedinstvenog ukusa I izgleda, vrhunsko piće iz vinarije “Rubin”, probali su svi, okupljeni da proslave novi proizvod, koji stiže direktno iz hrastove buradi, posle odležavanja duže od pola veka. “Hedonik” je nastao prema jedinstvenoj recepturi utemeljenoj na iskustvu i tradiciji, u kome će i najprobirljiviji poznavaoci, naći zadovoljstvo uživanja svih čula.

Hedonik
foto: Promo

Proslava povodom promocije vrhunskog pića vinarije “Rubin”, okupila je, u beogradskom klubu “Lafajet”, mnogo ljudi iz javnog života, one sa istančenim ukusom za vrhunska pića, ali I dobrog provoda. Na ovaj način, obeležen je početak ere pića na koje se čekalo decenijama I koje će postati imperativ svih slavlja, značajnih datuma I kao nezamenljiv poklon onima koji drže do kvaliteta I luksuza. Jer, pretočen u prelepu kristalnu bocu, ukrašenu 24-oro karatnim zlatom, u ekskluzivnoj ukrasnoj kutiji, ovaj proizvod, ne samo ukusom, već I izgledom ne može ostaviti nikoga ravnodušnim.

Hedonik
foto: Promo

-“Hedonik” je ekskluzivni proizvod iz porodice vinjaka u čijem stvaranju su učestvovale generacije zaposlenih, imajući u vidu dužinu starenja ovog proizvoda u hrastovoj buradi – kažu u “Rubinu”. - Osobenost “Hedonica” čine fino ukomponovani, odabrani vinski destilati, koji su dozrevali dugi niz godina i čija je starost neverovatnih 50 godina. Godine odležavanja tokom kojih dolazi do niza procesa u vinskom destilatu su jedan od najvažnijih faktora koji utiču na kvalitet – što je stariji to je svakako kvalitetniji.

Hedonik
foto: Promo

Svi koji su probali arhivski “Hedonik” kažu da je ukus najpre snažan i kompleksan, uz intenzivno prisustvo tanina, a zatim prelazi u izuzetno trajan, mekan i harmoničan ton fine karamele, vanile i sušenog voća. Ukus se dugo nakon konzumiranja zadržava i poboljšava, osećajem da u ustima ostaje ukus meda.

-Ovo piće se najbolje konzumira se uz obavezan dodatak preprženih zrna kafe, badema i indijskog oraha. Dobro se slaže sa jakom kafom, bogatog ukusa – tvrde tehnolozi.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track