BOŽIĆ KAKAV DO SADA NISTE IMALI!
Foto: Promo

BOŽIĆ KAKAV DO SADA NISTE IMALI!

TV šou -

Na Pinkovim filmskim kanalima čekaju vas ostvarenja koja ćete obožavati! Najveći i najsrećniji hrišćanski praznik, koji se proslavlja u krugu najdražih osoba ima cilj da donese mir, ljubav i slogu. Već 27 godina TV PINK opravdava titulu najgledanije komercijalne televizije i to sa razlogom, jer je neizostavni član domaćinstva i čini celokupnu radosnu atmosferu potpunijom. Ružičasta televizija broji do 60 svojih kanala, a dobar deo je upravo posvećen različitom ukusu filmske publike koja i ovog Božića sa pravom isčekuje dobru zabavu i odlične filmove američke produkcije. Na samom početku rada televizije uredništvo je bilo fokusirano na filmski program, a danas su sa nama Pink Cinema kanali koji gotovo tri decenije pravdaju poverenje svoje verne publike i odgovaraju na njenu potrebu za najboljim filmskim sadržajem.

Badnje veče rezervisano je za za film „Džejson Born“ koji počinje tačno u ponoć na kanalu PINK PREMIUM. Nekadašnji najsmrtonosniji operativac CIA-e kog tumači Met Dejmon, sada se nalazi na grčko-makedonskoj granici, deceniju nakon njegovog nestanka na kraju trećeg dela ovog akcionog trilera koji drži publiku prikovanu za velike ekrane od početka pa do kraja.

filmovi, Promo
foto: Promo

Film „Prvi čovek na mesecu“ koji počinje na Božić u 20 časova na kanalu PINK PREMIUM sa Rajanom Goslingom u glavnoj ulozi – dobitnik je Oskara za najbolje vizuelne efekte. Baziran na knjizi i govori o velikom žrtvovanju i ceni koja je morala biti plaćena u jednoj od najopasnijih misija ikada –a to je NASINA misija sletanja na Mesec u kojoj je učestvovao čuveni astronaut Nil Armstrong.

filmovi, Promo
foto: Promo

PINK ROMANCE u 21 čas 7. januara rezervisan je za film „Otkačena plavuša“. Bilo da ste sentimentalno vezani za devedesete godine prošlog veka, ili da ste potpali pod Instagram trend gde je ovo ostvarenje potpuno in, ili možda samo ste ljubitelj ovog žanra – Ališa Silverstoun i ekipa sigurno će sa sobom doneti dobro raspoloženje i nezaboravne autfite koji se i danas kopiraju.

filmovi, Promo
foto: Promo

Na Božić u 22 časa na kanalu PINK THRILLER počinje film „Velika oluja“. Kada katastrofalne klimatske promene počnu da ugrožavaju opstanak Zemlje, svetske vođe se ujedinjuju i odlučuju da stvore veliku mrežu satelita oko planete, koji će kontrolisati klimu i čuvati celokupno svetsko stanovništvo. A kada stvari u jednom momentu krenu po zlu, tu je Džerard Batler da sredi situaciju, ali i da donese vrhunsko uzbuđenje gledaocima božićnog Pinkovog filmskog maratona.

filmovi, Promo
foto: Promo

Ovi naslovi koji su samo neka od probranih ostvarenja koja vas očekuju tokom Pinkovog božićnog maratona, zato ostanite uz Pinkove filmske kanale.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track