02:27

KARAVAN MAJKE I SNAJKE POSETIO ZLATIBOR: Raša pripremio specijalitet ovog mesta KOMPLET LEPINJA ODUŠEVILA

KULINARSKI ŠOU

KARAVAN MAJKE I SNAJKE POSETIO ZLATIBOR: Raša pripremio specijalitet ovog mesta KOMPLET LEPINJA ODUŠEVILA

TV šou -

Karavan Majke i snajke ovog vikenda nastavio je obilazak Srbije. Juče smo imali prilike da vidimo kako je bilo u Čačku, a sada sledi priča sa Zlatibora, gde je kuvar Radomir Raša Vlačić u svojoj mobilnoj kuhinji pripremao zlatiborske specijalitete.

Radomir Raša Vlačić, kuvar i voditelj emisije "Majke i snajke", u svojoj mobilnoj kuhinji pripremio je komplet lepinje, ali na njegov prepoznatljiv način.

Majke i snajke karavan
foto: Kurir televizija

Majke i snajke

Emisija “Majke i snajke” emituje se na Kurir televiziji radnim danima od 18 časova, a popularnost je stekla zahvaljujući svojim divnim učesnicima, porodicama koje su se prijavile da zajedno sa harizmatičnim voditeljima kuvaju i šire dobar duh. Voditelji su popularna pevačica Svetlana Seka Aleksić i poznati beogradski kuvar Radomir Raša Vlačić.

Majke i snajke karavan
foto: Kurir televizija

Rašina kuhinja

U okviru kulinarskog takmičenja „Majke i snajke“ nastali su segmenti emisije „Rašina kuhinja“, koja se takođe emituje na Kurir televiziji. Koncept podrazumeva da Raša priprema jela koja su tog dana spremali takmičari i otkriva male tajne vrhunskih kuvara.

Ohrabrujemo ljude iz svih naših krajeva da se prijave i dođu da se družimo, da predstave svoju porodicu, svoj kraj, da se zabave, pokažu šta znaju i nauče nove trikove zahvaljujući kojima njihova omiljena jela postaju vrhunska kulinarska remek-dela!

Prijavite se za učešće u emisiji "Majke i snajke" na ovom linku: https://www.kurir.rs/majke-i-snajke

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

05:12

KARAVAN MAJKE I SNAJKE OBILAZAK SRBIJE NASTAVIO I OVOG VIKENDA: Evo kako je bilo u Čačku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track