NOVA SEZONA NAJPOPULARNIJEG KULINARSKOG TV SERIJALA MAJKE I SNAJKE POČINJE! Nove nagrade i izbor jela: Evo šta možete da OČEKUJETE
Foto: Kurir Televizija

KURIR TV

NOVA SEZONA NAJPOPULARNIJEG KULINARSKOG TV SERIJALA MAJKE I SNAJKE POČINJE! Nove nagrade i izbor jela: Evo šta možete da OČEKUJETE

TV šou -

Nova sezona najpopularnijeg kulinarskog tv serijala “Majke i snajke” donosi pravo uzbudjenje.

Seka Aleksić i Raša Vlačić su putujući po Srbiji karavanom tokom leta pronašli porodice koje će u ovoj sezoni pokazati kako se neguju prave porodične vrednosti. Njihova različitost je ono što svaku majku i snajku posebno krasi. Seka Aleksić je u pripremi prvog ciklusa ovog takmičenja pronašla svoju najbolju drugaricu medju kuvaricama, a ono što su žene spremne da učine u kuhinji zarad pobede iznenadiće mnoge tradicionaliste.

Majke i Snajke
foto: Kurir Televizija

Treća sezona serijala “Majke i snajke” donosi i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se medjusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina. Osim toga izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme nije lak. A najizazovniji deo ove sezone je dopasti se drugim majkama i snajkama.

Majke i Snajke
foto: Kurir Televizija

Ono sto posebno krasi ovu sezonu, a pratili smo i tokom priprema je da Seka Aleksić više nego ikad želi da upozna tradicionalnu kuhinju domaćica ali i pomogne u rešavanju ukoliko se porodični odnos zaplete. Već u prvoj epizodi koju mozete pratiti od ponedeljka u 18h na Kurir televiziji, Seka će vrlo marljivo rešiti jedan “mali” ali važan problem, sve dok je njen partner u ovoj igri, vrhunski kuvar Raša Vlačić pažljivo sluša.

Pratite takmičenje “ Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18h na Kurir televiziji, a proglašenje pobednika nedelje, i prelazak u dalje takmičenje subotom u 17 časova i 10 minuta.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:51

KARAVAN MAJKE I SNAJKE NASTAVLJA DA OBILAZI SRBIJU Pogledajte najzanimljivije momente iz emisije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track