PROLEĆNA TV ŠEMA OD PONEDELJKA 20. MARTA: Raznovrsna ponuda na B92
Foto: Promo

PROLEĆNA TV ŠEMA OD PONEDELJKA 20. MARTA: Raznovrsna ponuda na B92

TV šou -

Uzbudljiva sezona na B92 je pred nama! Kvalitetani programski sadržaj svakako je sinonim prolećne šeme na „devedesetdvojci“. Pored blistavih filmskih naslova i dobrio poznatih emsija i kvizova i serija „TV čorba“, „Štoperica“, „Fokus“ (emitovanje od 15.00), „Plodno i rodno“, „Složna braća“... od 20. marta gledaoce očekuje odličan serijski i zabavni program. Najveća glumačka imena poput Jelisavete Seke Sablić, Zorana Cvijanovića, Vesne Čipčić... doneće vrhunsku zabavu zajedno sa sjajnim kvizovima, kulinarskom emisijom, humorističkom serijom i najboljom rijaliti zabavom.

Kviz "Tri od pet" koji je na programu B92 od 14.00, dinamičan je i zabavan format koji odiše nepretencioznošću i spontanošću, a učesnici su slučajni prolaznici. Ovaj kviz pruža priliku učesnicima da se - gotovo usput, dok su na ulici i zaokupljeni svakodnevicom - zabave, testiraju svoje znanje i možda nešto zarade. Svaka epizoda je specifična po izboru takmičara. Nekada su to muškarci sa brkovima, takmičari koji se na primer prezivaju Petrović, žene plave kose… Voditelji kviza su glumica Slavica Ljujić i glumac Uroš Milojević.

B92 prolećna šema, B92
foto: Promo

„Uz kafu sa...“ je emisija koju će voditi Jelisaveta Seka Sablić uz podršku svog dragog kolege Zorana Cvijanovića svakog radnog dana od 14.30. Na početku svake emisije Seka izvodi kratak uvodni glumački monolog na temu određenog fenomena iz svog života. Nakon monologa Seka se obraća svom barmenu, čiji lik tumači Zoran Cvijanović, sa kojim komentariše njima inspirativne teme, situacije i događaje i kroz koje najavljuje svog gosta. Treći segment emisije fokusiran je na razgovor sa gostom, tokom kog se priseća zanimljivih događaja sa scene i snimanja. Pitanja su nesvakidašnja i provokativna, u Sekinom maniru. Iz emisije u emisiju, smenjuju se različiti gosti iz glumačkog sveta, ali i njoj zanimljive ličnosti i prijatelji iz različitih sfera: medija, pozorišta,filma, poznate gradske ličnosti - i svi oni koji bi na zanimljiv način mogli da dođu pod njen radar...A očekuje nas još iznenađenja na kafi, zato budite uz B92.

“Brak mrak” je humoristički sitkom koji kroz brojne zaplete svakodnevno donosi gledaocima mnogo smeha i zabave radnim danima u 17.15. Radnja se vrti oko supružnika Milana i Ljubinke čijem braku se bliži kraj. Ljubinka sumnja da je Milan vara, Milan smatra da ga Ljubinka ne ceni. Sad, kada su na ivici razvoda njihovi životi se menjaju za 180 stepeni. Na vratima njihovog stana pojavljuje se advokat Nestorović, koji im saopštava da je Milanova baba-tetka Milanka umrla i svo svoje bogatstvo ostavila Milanu. Radost zbog nasledstva prekida saznanje da postoji ugovor koji mora biti ispoštovan, kako bi novac došao do Milanovih ruku. Glavne uloge tumače: Ana Bartoli, Ivan Ninčić, Olivera Ježina, Vladimir Grbić…

“Ostrvo ljubavi” je rijaliti koji će od 23.30 obogatiti program B92. Nastao je u Velikoj Britaniji 2015. godine i od tada je licenca prodata u 22 zemlje širom sveta. Gledaoci B92 radnim danima pratiće američku verziju ovog popularnog šoua. "Ostrvo ljubavi" čini grupa takmičara, koja živi izolovano od spoljašnjeg sveta, ali pod stalnim video nadzorom. Da bi "preživeli" u vili, Ostrvljani, kako ih nazivaju, moraju biti upareni sa drugim Ostrvljaninom, bilo da se radi o ljubavi, prijateljstvu ili novcu, u suprotnom mogu biti eliminisani iz daljeg takmičenja.

“Savršen recept” je kulinarska emisija u kojoj je glavna zvezda i voditelj nagrađivani mladi kuvar Uroš Ercegović. On će svakog vikenda, subotom i nedeljom, od 09.30 pripremati najbolja jela koja je spremao u vrhunskim restoranima.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track