"PREBIO BIH SVAKOG KOLEGU U RINGU IAKO MI JE 67 GODINA" Hasan Dudić se prisetio svoje najveće ljubavi pored muzike (VIDEO)
Foto: Kurir TV

pusl srbije

"PREBIO BIH SVAKOG KOLEGU U RINGU IAKO MI JE 67 GODINA" Hasan Dudić se prisetio svoje najveće ljubavi pored muzike (VIDEO)

TV šou -

Pevač Hasan Dudić je u mladosti bio aktivan na dva fronta - u boksu i estradi. Prevagnula je ljubav ka muzici, ali nikad nije zaboravio bokserske šamione, pa je prisustvovao promociji knjige o boksu "Sedam veličanstvenih".

Danas kaže da mu je boks prva ljubav, ali da mu je muzika obeležila čitav život.

- Boks više volim, ali na drugi način. Za to sam izuzetno talentovan, a u muzici sam dokazao da sam među najboljih 10 kompozitora bivše Jugoslavije - priča Dudić.

Otkrio je i otkad datira njegova ljubav prema ovom sportu.

- Zadojen sam boksom, čovek sam koji je kao dete počeo da trenira i zahvaljući bokserima postao sam velika jugoslovenska zvezda - dodaje Dudić.

Pohvalio se i višedecenijskim prijateljstvima s kolegama iz ringa.

02:21

PREBIO BIH SVAKOG KOLEGU U RINGU IAKO MI JE 67 GODINA Hasan Dudić se prisetio svoje najveće ljubavi pored muzike

- Boks nosim u duši i srećan sam što moji drugovi, veliki šampioni, stalno sa mnom, i kao velika smo familija. Družimo se i čuvamo. Moje kolege nemaju tu sreću da imaju to uživanje - iskren je Dudić.

Na pitanje s kim od kolega ne bi voleo da ukrsti rukavice, Dudić daje interesntan odgovor.

- Ne bi nijedan imao šase protiv mene iako imam 67 godina. To ti je ko kad bi ja bio bolji automehaničar od pravog.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track