ALEKSANDAR STEVANOVIĆ: Čast mi je što sam na čelu tima u koji verujem i znam da može da ostvari dobre rezultate
Foto: Grad Pančevo

NOVI GRADONAČELNIK PANČEVA

ALEKSANDAR STEVANOVIĆ: Čast mi je što sam na čelu tima u koji verujem i znam da može da ostvari dobre rezultate

Vesti -

Aleksandar Stevanović izabran je za novog gradonačelnika grada Pančeva. Njegova zamenica je Dragana Kuprešanin. Oboje su iz vladajuće Srpske napredne stranke.

Stevanović je master građevinski inženjer, rođen je 1986. godine. Ima bogato radno iskustvo a do sada je obavljao funkciju direktora JKP Higijena. Funkciju je obavljao vrlo savesno i maksimalno bio posvećen poslu. Insistira na efikasnosti i preciznosti u radu.

U obraćanju nakon imenovanja Stevanović se zahvalio na ukazanom poverenju ističući da je svestan velike odgovornosti koja je pred njim. Zahvalio se Srpskoj naprednoj stranci koja ga je predožila naglašavajući da mu je bila čast biti na listi "Aleksandar Vučić - Za našu decu".

Da podsetimo SNS je na lokalnim izborima ostvario istorijski rezultat, koji do sada nije ostvarila ni jedna stranka, osvojivši čak 47 mandata, od 70 koliko broji lokalni parlament.

"Čast mi je što sam na čelu tima u koji verujem i znam da može dobro da obavlja zadati posao i ostvari dobre rezultate. Pančevo je ozbiljan grad, sa najznačajnijim investicionim ulaganjima u Srbiji, sa novim radnim mestima, sa projektima koji su spremni i čekaju početak realizacije i projekte koje ćemo početi da pripremamo, neke već u narednoj nedelji", rekao je Stevanović.

On je poručio da Pančevo zahteva i zaslužuje apsolutnu posvećenost u realizaciji zadatih ciljeva.

Najavio je proširenje industrijske zone i izgradnju nove, zahvalivši se predsedniku Srbije na dovođenje u Pančevo najjačih svetskih kompanija. Prioriteti u narednom periodu su i izgradnja komunalne i putne infrastrukture, renoviranje zdravstvenih ustanova pre svega Opšte bolnice, uređenje škola, izgradnja vrtića, sportskih terena, keja. Kako je naglasio moraju podjednako da se razvijaju sva naseljena mesta. Problemi moraju da se rešavaju i rešavaće se i u centru i u seoskim sredinama.

Naglasio je da mu je mišljenje svakog građanina podjednako važno, da želi da čuje nihove sugestije, predloge. Insistiraće na efikasnosti rada kako gradskih službi tako i javnih preduzeća naglasivši da je mnogo toga dobrog urađeno u prethodnom periodu ali i da očekuje bolje rezultate u svim sektorima.

Zamenik gradonačelnika je diplomirani pravnik Dragana Kuprešanin rođena 1983 godine sa bogatim radnim iskustvom. U gradsku kuću ulazi sa mesta VD direktora Doma za lica sa oštećenim vidom "Zbrinjavanje" Pančevo.

Foto: Grad Pančevo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track