PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Vesti -

Pregled najvažnijih vesti za subotu 25. decembar. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

VUČIĆ LIČNO NA BATAJNIČKOM AERODROMU DOČEKAO DUPKE PUN AVION IZ EMIRATA: Stigla pomoć od velikog prijatelja Srbije šeika Muhameda!

Ovo nismo ničim zaslužili osim prijateljstva koje imamo sa njim. Ovo je dovoljno za opreme za jednu kovid bolnicu, dodao je predsednik Srbije.

VUČIĆ SAOPŠTIO: Probni gas pušten kroz Turski tok u Srbiji, zvanično od 30. decembra

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je probni gas već prošao kroz Turski tok u Srbiju i najavio da će zvanično puštanje u rad novog gasovoda u našoj zemlji od bugarske do mađarske granice biti 30. decembra.

POČELA BITKA ZA TRON: U Srpskoj pravoslavnoj crkvi krenulo lobiranje za novog patrijarha, a evo ko su glavni FAVORITI!

Izborni sabor biće 18. februara, gotovo sve vladike su potvrdile dolazak, osim vladike Australije i Novog Zelanda.

Patrijarh Irinej, telo, Hram Svetog Save, Ispraćaj
foto: Zorana Jevtić

NIKOLA SELAKOVIĆ: Prioriteti Srbije su pristupanje EU, regionalna saradnja i rešavanje putanja KiM

Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković izjavio je danas da je pristupanje Evropskoj uniji jedan je od glavnih prioriteta Srbije, baš kao i regionalna saradnja, rešavanje pitanja Kosova i Metohije, nadograđivanje tradicionalnih prijateljstava i gradnja novih partnerstava u svetu.

AMBASADOR ĐURIĆ: Novi početak za Ameriku i nova prilika za Srbiju! Otkrio koji mu je cilj na umu dok je na službi u SAD

Ono što ce biti cilj Srbije u narednom periodu da mi imamo srpske Eliot Engele medu kongresmenima, senatorima, uglednim američkim političarima", rekao je Đurić

korona virus, presek stanja
foto: Shutterstock, Covid 19.rs

OHRABRUJUĆI PODACI! PADAJU KORONA BROJKE: Danas 3.823 novozaražena, manje pacijenata na respiratorima

U Srbiji je u poslednja 24 sata na korona virus testirano 14.794 građana, od kojih je 3.823 pozitivno na virus. Nažalost, preminulo je 49 obolelih.

DIREKTORKA FAJZERA: Srbija prva u Evropi koja je dobila ujedno i prvu količinu vakcina, isporuka na nedeljnom nivou

Srbija će vakcine kompanija Fajzer i Biontek dobijati na nedeljnom nivou i sve dogovorene količine će biti dostupne narednih meseci, rekli su u kompaniji Fajzer.

vakcinacija, vakcina
foto: Tanjug Zoran Žestić

DR TIODOROVIĆ: Srbi, zaboravite doček u kafani! Evo kako će i šta raditi 31. decembra, 1. i 2. januara

Prof. dr Branislav Tiodorović, član kriznog štaba kaže za Kurir da nema šanse da građani Srbije novu, 2021. godinu, dočekaju u kafani ili da to bude na bilo koji način organizovani doček!

DR KON POMENUO NESTOROVIĆA: Epidemiolog priznao šta ga boli posle primljene vakcine i naglasio promene kod mera u tržnim centrima

Epidemiolog Predrag Кon rekao je, povodom današnje sednice Кriznog štaba za borbu protiv korone i novih mera koje je usvojila Vlada, da medicinski deo Кriznog štaba nije popustio u pogledu uvođenja blažih mera i nije pristao na kompromis.

uzmi račun i pobedi, stan, zemunske kapije, Vesna Cvetković
foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

VESNA IZ KRAGUJEVCA ZVANIČNO POSTALA VLASNICA STANA U BG: Evo kako izgledaju kuhinja i dnevna soba, dobitnica presrećna (FOTO)

Stan u Zemunskim kapijama koji je osvojila preko nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" od danas posle potpisivanja ugovora o poklonu i zvanično pripada Vesni Cvetković iz Kragujevca.

KAKO RAZLIKOVATI ISTINU OD POLUISTINE: Vladimir Radomirović, Jakša Šćekić i Milica Kulić u Usijanju dana (KURIR TELEVIZIJA)

Gosti večerašnje emisije Usijanje dana na Kurir televiziji su Vladimir Radomirović predsednik UNSA Jakša Šćekić, novinar i Milica Kulić docent FPN-a.

Vladimir Radomirović, Usijanje
foto: Kurir

OVI LJUDI NEMAJU DUŠU: Lažno se predstavljali kao otac i majka dečaka iz Užica obolelog od tumora na mozgu, pa tražili novac

Malenom dvogodišnjaku Aleksi Radojičiću iz Užica, operisan je početkom decembra tumor na mozgu u Klinici za neurologiju u Beogradu. Operacija je, srećom, dobro prošla, a dečak je nastavio onkološki lečenje primenom zračne terapije.

POTOMAK SLAVNOG SRPSKOG VOJVODE VADI KAMEN U MAJDANU: Dok su njegovi vršnjaci igrali fudbal Živojin Mišić se latio motike! FOTO

U Struganiku, rodnom selu velikog srpskog vojvode, danas živi i radi još jedan Živojin Mišić, potomak slavnog vojskovođe koji sa svoje dvadeset dve godine delima već pokazuje da je dostojan imena i prezimena koje nosi.

Stefan Nemanja, spomenik
foto: Printscreen/ Facebook Goran Vesić

VELIKI DAN ZA BEOGRAD I SRBIJU Vesić: Spomenik Stefanu Nemanji je završen i postaje vlasništvo našeg naroda FOTO

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić saopštio je danas da je završen spomenik Stefanu Nemanji.

UŽAS NA PRUZI: Voz naleteo na devojku, teško povređena na potezu između Grošnice i Kragujevca

Na pruzi Kraljevo - Kragujevac, između Grošnice i Kragujevca, jutros oko 8.50 sati putnički voz "Srbija Voza", u trenutku kada su rampe bile spuštene, naleteo je na devojku koja je tom prilikom teško povređena.

SCENE HORORA U NIŠU: Gvozdena armatura se otkačila i pala sa dizalice, radnika iz SMRSKANE KABINRE izvlalačili vatrogasci!

Radnik V. G.. (58) povređen je danas oko 13.30 časova na gradilištu u Prvomajskoj ulici u Nišu kada je na kabinu dizelice pala gvozdena armatura. Čovek je čudom ostao živ posle današnje nesreće.

ČEKIĆEM ZA MESO UDARILI MLADIĆA PO GLAVI, PA OPLjAČKALI: U Novom Sadu uhapšen M.Đ. (23) osumnjičen za razbojništvo

Novosađanina M. Đ. (23), policija je uhapsila zbpg sumnje da je počinio razbojništvo, dok se za još jednom osobom traga.

DELOVI TELA RAZNETI PO SAOBRAĆAJNIM TRAKAMA: Telo pronađeno kod Niša deformisano do neprepoznatljivosti! MISTERIOZNA SMRT

Policija je identifikovala muškarca čije je telo nađeno sinoć oko 18.20 časova na delu auto-puta koji prolazi kroz niško naselje Donji Komren.

MUŠKARAC NA KONJU ŠOKIRAO SVE U NOVOM PAZARU! Evo ko je jahao po centru grada buneći se zbog OVOG (KURIR TV)

Romeo Bilalović, vlasnik noćnog kluba u Novom Pazaru, prošao je centrom tog grada više puta jašući konja.

Romeo Bilalović, Novi Pazar
foto: Printscreen

DALI ZELENO SVETLO: Zakonodavni odbor izjasnio se za izmene Zakona o slobodi veroispovesti

Predlog izmena Zakona o slobodi veroispovesti dobio je "zeleno svetlo" u Zakonodavnom odboru crnogorskog parlamenta.

PONOVO SE OGLASIO UKC SRPSKE O DODIKOVOM STANJU Bolje je nego prethodnih dana, prima terapiju kakva postoji i u svetskim klinikama

Lekari Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske u Banjaluci saopštili su da je zdravstveno stanje predsedavajućeg i srpskog člana Predsedništva, Milorada Dodika, bolje nego prethodnih dana.

Milorad Dodik
foto: Printscreen

MILO IMA UPALU PLUĆA: Testovi pokazali da nije pozitivan na korona virus

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović nalazi se po savetu lekara na lečenju od upale pluća, a prema dosadašnjim testovima nije pozitivan na korona virus, saopšteno je iz Službe za informisanje predsednika Crne Gore.

NEOBIČNU POJAVU NA NEBU IZNAD SRBIJE I CG ZABELEŽIO I FLAJT RADAR: Pogledajte, pilot ostavio čudan trag na letu od PG do BG! FOTO

Portal Flightradar24, koji prati putanje aviona po svetu, zabeležio je neuobičajeno skretanje s puta aviona Montenegro erlajnza na jutrošnjem letu od Podgorice ka Beogradu, što je protumačeno kao da je želeo da je time želeo da na nebu ostavi trag u obliku srca.

NEVIĐENA DRAMA U ČAPLJINI: Upucao dva muškarca posle svađe, a onda naduvao 4,48 promila! Policajci bili šokirani

Zlatko Jurković zvani Šojka (49), koji je u četvrtak iz vatrenog oružja u Čapljini ranio dvojicu muškaraca, uhapšen je u Čeljevu gde živi, potvrđeno je i u MUP-u Hercegovačko-neretvanskog kantona.

RUSI GA JEDVA DOČEKALI: Isporučeni prvi Su-57, superlovac pokazao šta može (VIDEO)

Prva isporuka borbenog aviona pete generacije Suhoj-57 je dostavljena Južnom vojnom okrugu, saopštio je danas neimenovani izvor agenciji TAS S.

Zlatan Ibrahimović
foto: EPA

RAZBESNEO KATOLIKE I PROTESTANTE! Ibrahimovićeva Božićna čestitka sa srednjim prstom UZBURKALA javnost! FOTO

Umesto slike sa kapom Deda Mraza ili kraj jelke, fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović izabrao je sasvim suprotan način da čestita katolički Božić i pogađate ponovo je dospeo u žižu javnosti.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track