NAUČITE DA UŽIVATE U SVAKOM PREĐENOM KILOMETRU: Donosimo vam PET RAZLOGA zašto je G-Drive – vaš izbor broj 1!
Foto: Promo

NAUČITE DA UŽIVATE U SVAKOM PREĐENOM KILOMETRU: Donosimo vam PET RAZLOGA zašto je G-Drive – vaš izbor broj 1!

Vesti -
  1. Pruža osećaj moćne transformacije

Ukoliko ste ljubitelj uzbudljive ali i sigurne vožnje – G-Drive gorivo NIS-a neće izneveriti vaša očekivanja. Proizvedeni u skladu sa najvišim tehnološkim standardima, G-Drive derivati, premijum benzin G-Drive 100 i G-Drive Dizel, omogućavaju efikasniji rad motora, poboljšavaju njegove performanse i pozitivno utiču na ispravnost motora, dodatno ga štiteći od korozije i nečistoća.

U osnovi specijalne formule G-Drive su visokokvalitetni derivati domaće proizvodnje, u koje se naknadno dodaju kompleksi aditiva renomiranih svetskih proizvođača. Sinergija aktivnih aditiva i oktanske vrednosti benzina, odnosno cetanske vrednosti u slučaju premijum dizel derivata, doprinosi poboljšanju sagorevanja i omogućava dodatnu snagu tokom vožnje.

  1. Poboljšava dinamičke karakteristike vozila

Zahvaljujući kompleksu aditiva koje sadrži G-Drive, smanjuje se trenje u motoru i poboljšava dinamika ubrzanja.

To omogućava snažnije ubrzanje pri visokim brzinama, što je značajno pri preticanju na auto-putu.

  1. Doprinosi povećanju obrtnog momenta

Visoka oktanska vrednost G-Drive 100, odnosno cetanska vrednost u slučaju G-Drive dizel derivata uz smanjenje koeficijenta trenja utiču na povećanje obrtnog momenta u širokom spektru obrtaja u minuti.

Gazprom
foto: Promo

Uvećanje obrtnog momenta doprinosi poboljšanju performansi vozila pri vožnji po terenima sa visokim nagibom

  1. Testirano i provereno

Rezultati laboratorijskih istraživanja koja su sprovedena u nezavisnom centru za ispitivanje vozila u Milbruku, u Velikoj Britaniji ukazuju da je prilikom upotrebe premijum G-Drive 100 benzina, u poređenju sa standardnim evro BMB 95, došlo do povećanja snage motora od 7 odsto, kao i poboljšanja dinamike ubrzanja za 10 odsto, praćenog uvećanjem obrtnog momenta za 5 odsto.

  1. Koriste ga i najbolji

Renomirani sportski timovi koji učestvuju na svetskim trkama izdržljivosti, kao što je G-Drive Racing tim, koriste premijum G-Drive gorivo tokom priprema i testiranja, što omogućava proveru motornih karakteristika vozila u ekstremnim uslovima.

Kako biste uživali u G-Drive premijum gorivu, nije potrebno da učestvujete na svetskim šampionatima – dovoljno je da posetite neku od NIS Petrol ili GAZPROM benzinskih stanica i prepustite se šampionskoj vožnji!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track