PREDSEDNIK VUČIĆ: Jedva čekam da mi isključe nalog pa da budem još jedan Tramp u svetu
Foto: Printscreen/Pink TV

javno

PREDSEDNIK VUČIĆ: Jedva čekam da mi isključe nalog pa da budem još jedan Tramp u svetu

Vesti -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas medijima kojima je na Tviter profilima dodeljena oznaka da "sarađuju" sa Vladom Srbije, navodeći da je takva saradnja nešto "najnormalnije".

"Ti ljudi su sve najlepše rekli o tim medijima. Pa najnormalnije je da sarađuju sa Vladom, zar treba da sarađuju sa tajkunima i kriminalcima. Mi kao država ne plaćamo najveći deo tih medija a oni plaćaju Glas Amerike, plaćaju Bi-Bi-Si (BBC), a nisu stavili da su to vladini mediji. Šta je loše u tome što sarađuju sa vladom", upitao je Vučić.

Ocenio je da to vodi pitanju ko je pravi cenzor i dodao da neće da "bude poslušnik takvima", a medijima koji su na tviteru označeni da saradjuju sa Vladom Srbije čestitao, navodeći da se oni "suprotstavljaju poslušničkoj mreži i šire slobodarske ideje".

"Vidite da bi oni želeli da su pravi cenzori. Jedva čekam da mi isključe nalog pa da budem još jedan Tramp u svetu, da se pokaže kako je dobro da talibanski portparoli imaju slobodan pristup toj slobodarskoj a neki bi rekli poslušničkoj mreži", dodao je Vučić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track